Pluspunten

-Snel geleverd -Goeie beschrijving. -Makkelijk aan te sluiten. -Word netjes opgehaald. Voor het eerst hebben wij voor de hockeyverening een pinautomaat gehuurd i.v.m. een evenement op de club. Dit werkte erg succesvol en zou zeker weer een pinautomaat bij Lubee huren, als er weer een groot event is. Aanrader dus!

Pluspunten

Hele goede telefonische service!

Helaas: als je vrijdag en zaterdag huurt wordt apparaat pas op maandag opgehaald; je betaalt dus 2 dagen huur extra....

Pluspunten

prettig, informatief,correct contact en aflevering/retourzending vlgs afspraak. zelfs zondag rond etenstijd vlot telefonisch contact.

Pluspunten

Snel, efficient, klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Geweldige service!

Pluspunten

Snel simpel

Nvt

Pluspunten

Niets dan positief. Zeer geslaagde eerste samenwerking voor Geknaekt Festival. Volgende editie werken we sowieso weer met Lubee samen. Boaz is altijd zeer goed bereikbaar voor de nodige informatie en levert zijn producten perfect af. Dit geldt ook voor de betalingen en facturaties.

Pluspunten

Snelle service! We hadden ook een probleem met de pin, maar dit werd telefonisch begeleid en opgelost!

Pluspunten

Goede produkten en service

Pluspunten

Ze denken goed met je mee. Zijn altijd op tijd. Als er iets is met het pinapparaat wordt het professioneel opgelost.

Pluspunten

Kwaliteit van de geleverde automaten, hoge mate van service en flexibiliteit. Er was sprake van een goede begeleiding en meedenken zowel voorafgaand als tijdens het evenement. Dit gepaard gaande met een snelle en transparante afrekening van de geldstromen.

Sponsoring!!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling vanaf het begin order invoer tot het einde van de afhandeling, zeer goed alles. Zal het eea zeker bij andere aanbevelen.

Pluspunten

Snelle levering en netje met uitbetalen

Pluspunten

- functioneerde naar behoren! - nette afhandeling van de apparatuur - prima klantenservice

niets op aan te merken.

Pluspunten

werken vlot

x

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, snelle en betrouwbare automaten. Het bedrijf denkt goed met je mee.

Pluspunten

Zeer tevreden over de snelle service van Lubee.

Pluspunten

Goede en snelle levering Vriendelijk aan de telefoon Perfecte afhandeling

Pluspunten

Buitengewoon attent in verwerking Bankgegevens Transacties Verkregen bedrag door pingebruik snel over te maken Ook binnen redelijke termijn eindafrekening en terugstorten borg Kortom optimale service. Altijd beetje eng als je aan zoiets nieuws begint, eerste indruk en ervaring

geen

Pluspunten

Goede service Snel reactie + prijsopgave Goede prijs- kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle/ goede service Snelle afhandeling betaling Handige handleiding werking pinautomaat

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd geleverd Makkelijk te bedienen

Pluspunten

Goede service. Duidelijk. Eenvoudig

geen

Pluspunten

24 uurs service (hebben we niet nodig gehad gelukkig) goede prijs / kwaliteit service & vriendelijkheid!

Geen...ga zo door!

Voorerf 25

4824 GM Breda

Over Lubee Pinverhuur

Tijdelijk een betaalsysteem huren? Al vanaf 1 dag huurt je snel en eenvoudig een betrouwbaar betaalsysteem. Met de mobiele, vaste pinautomaten of een compleet kassaysteem kun je direct starten met het accepteren van betalingen. Indien gewenst leveren wij uw automaat binnen 3 uur. Lubee staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact op, wij staan 24 uur per dag voor je klaar!