Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Service, meedenken, vriendelijk. Maar, dat komt zeker omdat ik al jaren een vast contactpersoon heb. Roger! Super kerel.
Verbeterpuntengeen
15 June 2017
SIGRID / STICHTING VESTROCK
Pluspunten
We zijn al jaren klant van Zynder en onze Polsbandjes worden altijd op tijd geleverd. Thank you guys on behalf of Dutch Soca Lovers.
28 May 2017
Dutch Soca Lovers
Amsterdam
Pluspunten
Duidelijke Communicatie, snelle levering en precies wat we ervan hebben veracht!
VerbeterpuntenOndanks dat wij al hebben betaald, kregen we nog een factuur via de post. Dat is verwarrend. Verder is alles naar wens.
24 May 2017
Axel
Zwolle
Pluspunten
Snelle vriendelijke service
24 May 2017
CF Beachdance
Voorschoten
Pluspunten
Klein bedrijf, Snelle reacties, Flexibel. Mooi product goede prijskwaliteit verhouding.
22 May 2017
Kelly
Bergeijk
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen. Alleen maar lof. Ik bestel vaker bij jullie. Het enige is dat ik iedere keer moet nadenken over de naam van jullie bedrijf.
20 May 2017
Ccn
Breda
Pluspunten
Fijn mailcontact over het product. Alle wensen worden ingediend. Veel voorbeelden van ontwerpen om uit te kunnen kiezen.
VerbeterpuntenIk had de bestelling via de mail bevestigd, echter is deze mail niet ontvangen. De oorzaak ervan werd genoemd vanwege de bijlage (het bestelformulier). Nadat ik zelf nog eens gemaild had, kwam ik erachter dat de bestelling niet doorgekomen was.
26 April 2017
S.
W.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, snelheid van het maken van het product, snelle respons van de medewerker
VerbeterpuntenVoorbeeldmunt sturen en dan verder laten afdrukken tot de mogelijkheden (voor mogelijk kleine vergoeding)
21 April 2017
Jacobs
Etten-Leur
Pluspunten
Zonnebrillen netjes geleverd volgens afspraak.
20 April 2017
Landgoed de Biestheuvel
Hoogeloon
Pluspunten
Snelle reactie via de mail en je wordt goed geholpen!
31 March 2017
Lindy
Bergschenhoek
29 March 2017
anoniem
Pluspunten
snelheid van beantwoorden aanvraag.
Sportcentrum De Helster
Elst
Stichting Steun 22Q11
Uden
Pluspunten
Goede service, goed product. De winkelwagenmuntjes zagen er goed uit!
VerbeterpuntenWellicht is het mogelijk om op een of andere manier aan te geven hoever het staat met de bestelling.
Stichting Westerwijs
Marum
Pluspunten
Snelle communicatie en service!
Jens
Pluspunten
Super resultaat Komen met tips en geven duidelijkheid over wat wel en niet kan Makkelijk contact via de mail
Jorien
Erica
Pluspunten
Voor ons het voordeligste adres,superrr blij met het prachtige resultaat
VerbeterpuntenKan niets verzinnen.
Helma van der Have
Hoogvliet
Pluspunten
super vriendelijke en behulpzame mensen! heel tevreden over het eindresultaat.
VerbeterpuntenMisschien even rekening houden als de munten op een ander adres moeten worden geleverd dan het factuuradres. We hadden dit speciaal gevraagd. Maar door een missing is dit niet gebeurd. Maar wel super tevreden over de communicatie hoe de munt moest zijn.
Elke
Opglabbeek
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
de jean
Nijlen
Pluspunten
Snelle levering, fijne communicatie, voorstellen en mooi product!
VerbeterpuntenGa zo door en leuk dat je als particulier bedankjes kunt bestellen
Monique Feijen
Asten
Pluspunten
Snelle reactie, leuke voorbeelden en gelijk concept gemaakt naar aanleinding van onze wensen. Alles verliep soepel en super tevreden met de service en de munten!
VerbeterpuntenGeen.
Marcella
't Harde
Pluspunten
Mooie bandjes Snelle levering
23 January 2017
2Wrist
Dilsen-stokkem
Pluspunten
Goede leverperiode! Mooie kwaliteit Snelle antwoorden Mooie uitwerking van het ontwerp! Wij zijn zeer tevreden
17 January 2017
Julie maertens - Ksa meisjes Izegem
Izegem
Pluspunten
Nette offerte, goede begeleiding, uitstekend product
16 January 2017
De Kweker
Amsterdam
Pluspunten
Communicatie soepel en duidelijk, onze trouwmunt is werkelijk top geworden!
14 January 2017
Diana
Zoetermeer
123promotions, zo simpel is het!
Torenallee 45
5617BA Eindhoven