Heeft een totaal van 5.815 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment94%
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen snelle levering, goede verpakking en vriendelijk personeel. Er is veel waardering voor het brede assortiment en de betrouwbaarheid. Klanten noemen een vlotte orderafhandeling en duidelijke communicatie. De algemene ervaring is positief.
Sterke punten
Goede verpakking
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 120 reviews
Het was even spannend of het pakket in Spanje zou aankomen, omdat hij wat dagen vast bleef staan op de app van postNL. Mailtje gestuurd aan Art en Hobby of zij meer konden zien. Keurig antwoord terug en werd mij gevraagd ze op de hoogte te brengen wanneer het pakket was aangekomen. En inmiddels is het pakket in goede orde aangekomen.
6 October 2026
Anita
Casarabonela
Snelle goede service
Mijn bestelling werd snel verwerkt en opgestuurd. De levering ook zeer goed.
5 October 2026
Yolanda
Rotterdam
Snel en goed geleverd
Ik was op zoek naar een grote ring voor een gehaakte mandala. En deze vond ik bij Art&Hobby. De ringen werden snel en goed verpakt geleverd.
Alice
Leusden
Snel en bij contact duidelijk en hulpvaardig
Goed pakket zag er keurig uit!
Annelies
Lisse
Super tevreden
In het bestelproces ging iets mis. Ik had binnen een half uur reactie op mijn mail, en het werd meteen opgelost. Vervolgens had ik de volgende dag alles binnen. Dus ik ben zeer tevreden
H
Helmond
Prima, snel geleverd
3 October 2026
Ridderkerk
Fijne website en snelle levering.
3 October 2026
Irene
Vlaardingen
Snelle service!
Snelle service, goed en ruim assortiment voor de knutselaar!
24 September 2026
Laura
Ledeacker
Fijne winkel!
Samen met mijn dochter kwam ik onze bestelling ophalen in de winkel. Dit is echt een creatieve hemel! Heel klantvriendelijk en gezellig vonden we het. Wij komen zeker vaker terug!
15 September 2026
Karlijn
Haren
Snel verzonden, niet alles was compleet maar gelijk de volgende dag opnieuw verstuurd.
13 September 2026
Romy
Hellevoetsluis
Fantasties
Het bestelde pakket is uitstekend in orde. De vlotte bezorging was ook prima. En de pakketten zijn onbeschadigd aangekomen. Nogmaals
FANTASTIES. Dank.
janny
Steenbergen
Susan
Horst
Winkel met groot assortiment en supervriendelijk, behulpzaam personeel
In deze winkel wordt je goed en vriendelijk geholpen en ze hebben een heel uitgebreid assortiment
6 September 2026
Fijne aroma, blij mee
Marion
Apeldoorn
Zeer aangenaam en prettig
Zeer overzichtelijke website, goede communicatie, mooi product.
Mireille
Valkenburg
Super snelle levering
Blij dat ik dit bedrijf ontdekt heb. Super snelle levering. Hebben precies wat ik nodig heb.
Geef nooit volledig aantal sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering alleen weet ik niet wat.
3 September 2026
Yvonne
Oud-Beijerland
Mijn ervaring is heel goed , produkten zijn goed en een snelle levering
2 September 2026
IJmuiden
super service en dus super tevreden
Snelle levering, maar het bleek het verkeerde pakketje te zijn.
Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik binnen 2 dagen het juiste pakket binnen.
Waar vind je nog zo'n service? Heel blij mee!!
19 August 2026
Blaricum
Snelle verzending
Goed verzorgd pakket.
19 August 2026
Ria Houtekamer
Goes
Leuke winkel helaas te ver om regelmatig langs te gaan maar online bestellen gaat goed ,wordt snel geleverd!
12 August 2026
Margriet
Rozenburg
van de eerste maal goed
Ontdekt via sociale media - vlotte bestelling - prima verlopen!
9 August 2026
Paula
Brasschaat
Het zit goed verpakt en ziet er goed uit en iedereen vindt het een mooi boek
8 August 2026
Jenny
Hatdinxveld
Review overzicht
Positief sentiment94%
Heeft een totaal van 5.815 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over Art en Hobby
Art en Hobby
Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen.
Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend.
Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service.