Laden reviews...
160 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen snelle levering, goede verpakking en vriendelijk personeel. Er is veel waardering voor het brede assortiment en de betrouwbaarheid. Klanten noemen een vlotte orderafhandeling en duidelijke communicatie. De algemene ervaring is positief.
Het bestelde voeringpakket voor mijn groeimeter binnen n dag zo in mijn brievenbus! Klasse.
Margreet
Oosterhout nb
mijn bestelling werd snel geleverd, mooi brievenbuspakketje. Ik had veiligheidsoogjes besteld, of het toeval was of niet maar ze zaten in een zakje met label. Misschien een idee om aan te geven hoeveel oogjes er in een zakje zitten, zodat per zakje besteld kan worden?
Boukje
Den Helder
Ik heb mijn pakje nog niet mogen ontvangen
Monica
Almere
Snelle levering en goede verpakking.
B.
Loosbroek
Snel ontvangen en precies wat ik zocht.
V
Loosdrecht
Agnes
Vught
Het is super gegaan. Via de mail op de hoogte gehouden van de bestelling.
Nelly
OOSTERHOUT NB
Ik heb mijn bestelde textielverf bij jullie de volgende dag al thuis gekregen en daar zat een leuke pen bij. Altijd leuk, maar wat ik het belangrijkste vind, is dat u doen wat u beloven, zodat ik wist waar ik aan toe ben dat het pakje verstuurd is en wanneer ik het kon verwachten en een vriendelijk gebaar, zoals die pen, toen ik mijn pakje opende. Heel fijn, als ik weer iets nodig heb, zou ik rustig weer bij jullie bestellen.
Elise
Nijmegen
Heeft wel even geduurd, maar dat is voor jullie ook onmacht
Antoinette
Eindhoven
Overzichtelijke website, snelle levering
Chantal
Beerse
Gemakkelijke site, groot assortiment en een hele snelle afhandeling en verzending. Niks op aan te merken.
Annemie
Heusden
Snel in huis netjes verpakt zeer tevreden
Anja
Tilburg
Snel verzonden. Vacuüm verpakt waardoor het door de brievenbus paste.
Wityca
Tilburg
Goede communicatie, snelle en goede levering
20 July 2026
Mia
Elst
1 Nummer erbij wat voor kleur moet weten.makkelijk om te zien. Onthouden Volgende nummer en wat voor kleur erbij bijvoorbeeld groen is welke nummer is beter zien. Met hand niet handig en gebruik dat ik pen paninting vier kant is beter .
18 July 2026
Suzan
Dongen
Bestel regelmatig pixel hobbyartikelen bij Art en Hobby. Alles altijd goed verpakt en snel geleverd
14 July 2026
Leo Meijer
Lisse
Alles perfect geregeld Dankjewel
11 July 2026
Christa
ADEGEM
Een prachtig geboortetegeltje besteld. Had er vragen over en kreeg een mailtje dezelfde dag. Zo kon ik met veel plezier het eerste kruisje borduren.
9 July 2026
Marijke
Hoorn
Zie bovenstaande zin .
8 July 2026
Lammy
Nooitgedacht
Heb nog geen pakje gezien was komt vandaag. Vind wel lang duren of ik heb te weinig geduld. Mvg Van Eggelpoel Liliane
8 July 2026
Liliane
Merksplas
Ik heb nog steeds niets ontvangen omdat gls het bezorgmoment iedere dag met een dag verlengt, ik wacht nu al 5 dagen op de bezorging dus ik hoop dat u er iets aan kan doen.
7 July 2026
Wil
Vlaardingen
Snel mijn bestelling ontvangen in goede orde.
6 July 2026
Ellen
Oostvoorne
Alle keren zeer tevreden
sonja
Hamont-Achel
Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Goed verpakt en snel in huis.
Denise
Hengevelde
De bestelling werd binnen enkele dagen geleverd. Super
Linda
Elsloo
Art en Hobby
Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen.
Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen.
In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend.
Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service.
Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!
Esdoornhout 9
9408DD Assen