Pluspunten

Goede communicatie en nette levering

Het lukte niet om nadat ik via de zoekfunctie jullie product had gevonden, direct dit product te bestellen. Na een telefoontje lukte het gelukkig wel, en werd er snel en correct geleverd. Zeer vriendelijk te woord gestaan!

Pluspunten

Snelle persoonlijke service, ga zo door!

Pluspunten

Mail wordt netjes beantwoord. En ook goede service!

Geen.

Pluspunten

Mijn bestelling werd gecontroleerd omdat ik 2 verschillende maten kralen had besteld. Dit was niet mijn bedoeling dus het was fijn dat ze navroegen of de bestelling wel klopte. Vlotte levering.

Pluspunten

Attent dat jullie een mail stuurden dat de levering iets later zou zijn daar er kleuren ontbraken

Pluspunten

Keurige en snelle verzending. Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat het een dag langer zou duren ivm onvolledigheid.

Een zelfde artikel 2x besteld omdat het 2x apart in mijn winkelwagen stond. Ik dacht dus dat het 2 verschillende producten waren dat niet zo bleek te zijn. Dit vind ik wel een groot minpunt. De site is ook niet zo fijn, erg omslachtig zoeken.

Pluspunten

Nette levering

Pluspunten

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Heel tevreden over ons bestelling. Bij onze bestelling merkten de verkopers zelf op dat er een mogelijke fout in ons bestelling zat en stuurden ons daaromtrent een mail met de vraag of dit moest worden aangepast. Heel snelle en correcte levering!!! Moesten alle verkoopsites zo zijn ik zou veel meer online kopen zonder mij vragen te moeten stellen over de kwaliteit.

Geen. Ik beveel deze site dan ook zeer erg aan.

Pluspunten

Mijn handwerk was de volgende dag al binnen. En mijn borduur ring die ik besteld had was niet voorradig. En heb een andere gekregen. Prima service.

Wat wel jammer is, dat bij speelgoed vaak de artikelen pas na 1 a 2 weken te leveren zijn. Dat mag best wat sneller.

Pluspunten

Snelle levering, bestelling klopte en was compleet.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Prima service en snelle verzending

Pluspunten

makkelijk te bestellen. snel bezorgd. betaling makkelijk.

geen

Pluspunten

X

Xn

Pluspunten

geen het is goed zo

Pluspunten

10 punten

Pluspunten

vlotte communicatie via mail en dito levering

Pluspunten

Super en snel geleverd.

Pluspunten

hele goede service

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!