Pluspunten

Ik vind het erg prettig dat ik goed op de hoogte werd gehouden over mijn bestelling. In elke stap werd ik geinformeerd via mail en het product werd snel geleverd.

Pluspunten

Ik kon gelijk vinden wat ik zocht

Pluspunten

Ik heb alles goed en snel gevonden .

Pluspunten

snelle, goede, nette service, betrouwbaar

ik klikte op een extra kassakoopje, maar was niet te zien of die nu verwerkt was. Dus nog maar paar keer op geklikt. Bleek ik uiteindelijk het kassakoopje bijna vijfmaal (ipv eenmaal) te hebben besteld. Dat zou dus wat duidelijker mogen.

Pluspunten

goede website, gemakkelijk bestellen en betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en vlug thuis geleverd

Beter nakijken of alles wat in het pakket moet zitten, ook aanwezig is

Pluspunten

goede service

nee

Pluspunten

Jullie zijn snel en goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Onvolledige bestelling (deel wordt nagestuurd wanneer ??) Onderdelen ontbreken !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Minder verzend kosten aan rekenen,en ze gingen een pixelplaatje opsturen maar deze nog altijd niet ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke afspraken

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Persoonlijk antwoord n.a.v. de vraag of het dezelfde dag nog opgestuurd kon worden

nee

Pluspunten

Alles is goed overzichtelijk te vinden

Pluspunten

goede voorraad, nette prijzen en snelle levering

website iets gebruiksvriendelijker zou mogen

Pluspunten

Snelle reactie en levering!

Niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle verzending - Duidelijk aangegeven dat jullie op vakantie waren - Het feit dat gebeld werd omdat er mogelijk iets fout was gegaan bij het bestellen - Duidelijke site

- Het feit dat ik een gratis zakje kralen kreeg om te proberen was geweldig, maar ik raad wel aan om het erbij te vermelden! - De prijs van de grondplaat vierkant voor MINI kralen is duurder dan op andere sites. Best zonde, omdat ik geen ervaring heb met andere site's en wel met deze.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!