Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden als een artikel niet in huis is en later geleverd wordt. Top geregeld

Ga zo door

Pluspunten

Veel keus en vlotte levering.Geeft vaak gegevens door als je iets besteld hebt.

Geen mogelijkheid om met kredietkaart te betalen vanuit België

Pluspunten

Snelle, correcte ahaneling en bezorging. Uitstekende service. N.a.v. Een vraag is navraag gedaan bij fabrikanten en ik werd o Binnen enkele dagen via email geinformeerd.

Er zijn zoveel artikelen dar zoeken soms lastig is. Zou niet weten hoe dit te verbeteren

Pluspunten

Snelle levering! En klantvriendelijk. Contact via de mail ging goed en persoonlijk.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering. Je krijgt wat je verwacht. Ik ga hier zeker weer bestellen in de toekomst!

Zoekfunctie aanpassen. Als ik via mobiele site wil zoeken krijg ik ellenlange zoekmogelijkheden bij elke pagina. Moet heel ver doorscrollen voor de zoekresultaten, elke pagina weer. Dat is zeer storend.

Pluspunten

ik was zeer te vrede en de verpakking ook alles was korrekt dank u

Pluspunten

Prima service Je wordt via track en trace op de hoogte gehouden. Uitstekend verpakt.

Pluspunten

Snelle levering duidelijke website.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gfhdf

ghfg

In de webshop nog een optie om specifieker te zoeken naar bijvoorbeeld de kleur van strijkkralen o.i.d.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie prijzen

Pluspunten

Goede e-mail notificaties over de status van je bestelling. Bestelling track & trace.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrij snelle levering en mooi verpakt. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laastste keer.

Pluspunten

De diversiteit aan producten vind ik erg leuk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website met goed omschreven aanbod en helder keuzemenu ! Goede service achteraf, teveel betaalde portokosten werden keurig terug gestort op mijn rekening. Chapeau ! Snelle levering !!

Pluspunten

Snelle levering en snelle reactie als er iets is misgegaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

in eerste instantie was de service goed maar toen er iets mis was met het product toen niet meer, ik moest zelf proberen te repareren dit had ik natuurlijk al geprobeerd ik heb dit ook via de mail aan gegeven maar er is niet meer op gereageerd dus service als je de producten eenmaal hebt is niks

Niet alleen service bieden voor dat je de bestelling hebt gedaan maar ook service bieden als er iets mis is met de producten. Juist dit is heel belangrijk.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!