Pluspunten

Snelle, accurate en goede aflevering

Pluspunten

vriendelijk

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I bought strijkkralen. I can choice them from a good selection of products. and also good price.

Pluspunten

Zeer snelle levering en informatie. Ruim assortiment en na bestelling goed op de hoogte gehouden betreft levering

Pluspunten

Duidelijk Snelle levering

Lagere verzendkosten/kialapunten Meerdere afhaaladressen in belgie

Pluspunten

goede informatie

Pluspunten

Bezorging is heel snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Pluspunten

Prima levering en communicatie over het te leveren produkt

Pluspunten

Goed en net bedrijf. Ze sturen je een mail met de track en trace nummer dat je je pakketje kunt volgen. Zijn keurig op tijd met het versturen van je bestelling, geven ook netjes aan als je iets besteld en ze hebben het niet op voorraad dat het besteld wordt.

Pluspunten

snelheid van levering na betaling

Oke

Pluspunten

Duidelijke website Nette bevestiging van de bestelling Toen levertijd artikel lang bleek werd keuze gegeven: wachten of een alternatief product wat nagenoeg hetzelfde was Snelle levering van het product Keurig verpakt

N.v.t.

Pluspunten

Zeer overzichtelijk

Verpakking had misleidende tekst

Pluspunten

Super snelle levering en alles netjes afgehandeld. Top, maar ik heb ook een bedank mailtje gestuurd.

Pluspunten

bestelling geleverd zoals afgesproken

Pluspunten

Mijn beoordeling is gebaseerd op het aanbod aan strijkkralen - Ruim assortiment, de meest uitgebreide op internet - Scherpe prijzen - Veel verschillende merken Ik ben erg blij dat er een winkel is waar ik zo goed aan mijn materialen kan komen!

Mijn beoordeling is gebaseerd op het aanbod aan strijkkralen 1. Als je vanuit strijkkralenwinkel.nl besteld en je gaat naar je winkelmandje ben je daarna op zomerspeelgoed.nl Het is erg onhandig voor de gebruiker dat er verkeer is tussen twee websites omdat op beide adressen strijkkralen te bestellen zijn, maar niet allebij de adressen hebben even veel aanbod. Zo vind je de Photopearls wel op strijkkralenwinkel.nl maar niet op zomerspeelgoed.nl 2. Wanneer je voor bepaalde tijd niks doet op de website wordt je uitgelogd. Hierdoor verwijnt helaas ook alles dat in je winkelmandje stond. Wanneer je weer inlogd is het winkelmandje leeg. 3. Sommige beschrijvingen zijn te beknopt. Ik had de doorzichtige kleuren mix van hama besteld 1000 stuks. Er stond in de beschrijving niet dat er glitter kralen door deze mix zouden zitten. Die zaten er helaas wel tussen. Ik ben zelf veel bezig met strijkkralen en probeer hier van alles van te maken. Ik combineer alle merken met elkaar en heb daarmee goede ervaring. Momenteel bezit ik Hama, Perler, SES, Photo Pearls, Fuse Beads(Artkal Beads) en Flying Tiger Beads (De winkel). Als ik jullie kan helpen door een keer kritisch naar de strijkkralen winkel webstore te kijken. Of jullie hebben mischien wat leuke voorbeelden nodig dan bied ik hierbij mij hulp aan. Stuur gerust een email: [email protected]

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel gevbonden

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling en duidelijke mailing over de status

n.v.t.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt en altijd compleet. Fijne website.

zo doorgaan

Pluspunten

alles heel vlot en vlug verlopen, dank hiervoor!

voor mij was alles goed..

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!