Pluspunten

Goede service. Ideal werkte niet en bedrijf heeft via mail zelf contact opgenomen en gezorgd dat de bestelling naar mijn tevredenheid werd afgehandeld.

Geen.

Pluspunten

Snelle en goed verzorgde levering.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact met eigenaar, mogelijkheid tot ophalen in Assen.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlugge reactie op mail's

Goed kijken naar adres heb het bestelde goed nog niet ontvangen door verkeerd postnummer en stad staat wel juist op bestelformulier

Pluspunten

Goeie service

soms moeilijk om iets te vinden, Ik heb enorm lang moeten zoeken om een overzicht te hebben van enkel de grondplaten voor strijkparels.

Pluspunten

heldere en eerlijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kleur van de foto en product kwamen niet overeen. Dat was wel waarom ik het product besteld had. Was jammer.

Pluspunten

Goed aanbod, snelle verzending

Pluspunten

Attent dat er gevraagd werd om het zelf misschien af te halen omdat het bezorgadres ook in Assen was.

geen

Pluspunten

Super snelle levering en direct antwoord terug bij het mailen van een vraag!

Klanten zij toch vaak ouders,vind het dan wel netjes mevrouw/meneer te gebruiken ipv de voornaam van een klant.

iets meer garen erbij doen

Pluspunten

Snelle levering !

De site was beter en makkelijker om meerdere dingen tegelijk in de wagen te doen, want nu moet je elke keer op "verder winkelen" klikken i.p.v sen plusje of minnetje.

Pluspunten

Duidelijk. Correct. Snel.

Ga zo door

geen

Pluspunten

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

kan zo niet wat bedenken

Hoge verzendkosten

Pluspunten

Ik bleek helaas de verkeerde kleur besteld te hebben. Zonder discussie kreeg ik een nieuwe versie in de juiste kleur toegestuurd op kosten van Zomerspeelgoed. Zeer nette service. Hier komen we zeker terug.

Pluspunten

snelle levering retour verzendkosten

per toeval gevonden, meer bekendheid zou fijn zijn

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!