Pluspunten

Bestellen via de website lukte niet, na een telefoontje werd het meteen geregeld en had het snel in huis.

Pluspunten

Zeer vlot, zowel in communicatie, als levering!

Pluspunten

Snelle levering. Groot assortiment.

Betere foto's

Pluspunten

Overzichtelijk

Pluspunten

Super snelle levering :) in de winkels zijn strijkkralen bijna niet meer te vinden, online bij zomerspeelgoed wel !

de verzendkosten vind ik erg jammer.

Pluspunten

Pluspunten

Ik spreek voornamelijk over de Hama strijkkralen. Assortiment is super goed vandaar dat ik ook hier de strijkkralen heb gekocht.

- Eventueel iets met spaarpunten - Het toevoegen in winkelwagen kan beter. Het lijstje om meerdere artikelen toe te voegen komt in de buurt, maar het zou mooier zijn als het toevoegen van een item niet meteen naar het winkelwagen gaat, maar wel aangeeft dat het toegevoegd is zonder van pagina te verwisselen.

Pluspunten

User-friendly website Fast delivery Good communication between company and client

Pluspunten

veel keuze in speelgoed, vooral Hama en voordeel dat je aparte dingen kan aankopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service.

Pluspunten

Mail over bestelstatus.

Meer pakketten pixelhobby

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk overzicht en breed assortiment. Goed contact en snelle levering na betaling.

Alles ok !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zorgen dat je ook via telefoon en tablet dingen kan aanklikken.

Pluspunten

Veel keus

Zou wat sneller geleverd mogen worden. Maar het stond er duidelijk bij, dus dat is geen probleem

Pluspunten

Heel overzichtelijke indeling

Dat je alleen met de lijstinstelling snel kunt bestellen, maar dan geen foto's hebt van de producten.

Pluspunten

Goed verzorgde site en de Zéér snelle bezorging

heb ik nog niet

Pluspunten

snelle service, duidelijke website

geen

Pluspunten

Alles ziet er keurig uit, jammer dat ik niet alle kleuren van het dmc garen kon bestellen bij u en dat nog 1 strengetje nabezorgd wordt.

Pluspunten

Supersnelle bevestiging en snelle levering

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!