Pluspunten

je hebt het snel in huis

Pluspunten

Een meedenkende, proactieve medewerker en snelle levering

Kon niet alle producten in eerste instantie zien op de site.

Pluspunten

Snelle verzending en gratis proefpakketje van mega strijkralen erbij gekregen, super tof!

Pluspunten

beste 2 weken na datum kreeg ik nog een zakje hama prior opgestuurd zelf had ik het nog niet gezien. Dit vind ik zeer aangenaam dat het opgestuurd is zonder dat ik het heb moeten vragen wanneer ik het zelf had gezien. heel goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Meedenken met de klant. Ik had dingen besteld die niet met elkaar te combineren waren en direct na de geplaatste order kreeg ik een mail hierover en bij ontvangst was de bestelling correct aangepast. Ergens anders zou ik gewoon de foutieve bestellig ontvangen hebben met al het gedoe achteraf.

Op deze manier blijven werken, bij jullie staat echt de klant voorop.

Pluspunten

er zijn veel verzendings kosten

Pluspunten

Wat ik besteld heb is helemaal naar wens.

Het ophalen van het pakket was voor mij heel vervelend. Ik kon niet printen dus moest wel bewijs hebben. Weer naar huis om m'n iPad te halen om te laten zien! Terwijl ik m'n id bij had kreeg ik niets mee, Heb dit als heel vervelend ervaren dus volgende keer toch anders!

Pluspunten

Snelle levering Grote assortiment

Lagere verzendkosten

Pluspunten

-Alertheid van medewerkers. Ik had een afwijkend product besteld tov de andere producten (wat niet de bedoeling was) dit werd opgemerkt en ik werd meteen gebeld. Top -De dag erna had ik alles in huis. Heel blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super snelle service

Pluspunten

duidelijke webshop en snelle service

Pluspunten

Goede service, snelle levering, groot assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes, snelle levering.

Een artikel was niet voorradig. Dit zou gecrediteerd worden. Tot op heden nog niets ontvangen. Duurt lang .....

Pluspunten

alles zeer goed verlopen en ontzettend snelle levereing

Pluspunten

Via een vriendin kwam ik op jullie website terecht. De bestelling en afhandeling is allemaal positief verlopen. Ben er erg tevreden over.

heb ik niet

Pluspunten

Goedkoop Snelle levering Goed contact

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en alles netjes en goed verpakt

Op de mobiel en tablet is het zoeken naar producten nog niet heel erg gemakkelijk.

Pluspunten

Leuk aanbod

Specifiek voor het bestellen van de zandtekeningen. Bij de losse tekeningen vermelden dat er geen zand bij zit.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!