Pluspunten

Snelle levering, prijs/kwaliteit

Beter kunnen zoeken op de website. Beter overzicht.

Pluspunten

Meedenkend, goed telefonisch bereikbaar, snelle afhandeling.

Pluspunten

Snelle verzendin

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik dacht de snelle levering! Het paketje zou de zelfde dag nog verzonden worden!

De bezorgservice!!! Een paketje wat de volgende dag binnen zou komen, kan ik nu week later ergens anders ophalen. Omdat ik 2x niet thuis was, en uitgerekend de opgegeven buren ook niet! Ik vind het erg achterhaald dat het pakket niet in de avond of in het weekend bezorgd word! Ik ben erg teleurgesteld dat wat maar 1 dag had hoeven duren, nu 1 week kost!!! Terwijl post NL verder kijkt dan 1 opgeven buur!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

vriendelijk te woord gestaan, en snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

veel keuze goed geprijsd overzichtelijk

Pluspunten

Snelle levering; netjes afgehandeld.

Pluspunten

Super tevreden

Pluspunten

Tweede keer dat ik iets bestel via deze site en waar alles prima in orde.

Pluspunten

Meedenken met de klant door met name Andre zoomers. Met overig personeel practisch geen contact, dus kan ik weinig over zeggen. Alleen dat de afleveringen keurig en op tijd en goed verzorgd wordt afgeleverd. Zeer coulant. Voor zover ik het nu kan beoordelen een goede voorraad.

Als je vrijdag laat of zaterdag een order plaatst dan moet je een dag langer wachten omdat de vervoerder s'maandags niet bezorgd, maar daar kun je als klant wel op inspelen.

Pluspunten

Prettige website en alles is makkelijk te vinden. Goede communicatie via de mail en een snelle levering.

Koppeling tussen strijkkralenwinkel.nl en zomerspeelgoed.com vind ik omslachtig. Winkelmandje valt namelijk niet te bekijken op strijkkralenwinkel maar moet je eerst naar de andere website. Zou prettiger zijn je naar strijkkralenwinkel gaat en dan gelijk bij de afdeling strijkkralen kom op zomerspeelgoed.com. De kleur van de strijkkralen komen niet overeen met de werkelijke kleur. Waardoor ik uiteindelijk een tweede bestelling moest plaatsen.

Pluspunten

Alle artikelen makkelijk te vinden , heel veel keus en snel geleverd kortom klasse

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb uw mail met het verzoek om uw diensten te beoordelen wel gekregen maar de bestelde goederen nog niet!!!! Dat is uiteraard niet goed.

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Kortom - gedaan wat er is beloofd!

- Vanuit de winkelwagen even makkelijk terug naar het product kunnen. - Beter beeldmateriaal, als ik op de vergroting klik, wil ik ook een grotere foto - Ik kon geen account aanmaken met een sterk wachtwoord van mijn keuze - Bugje?

Pluspunten

zeer goede service

Pluspunten

overzicht prijs

layout website

Pluspunten

zeer uitgebreid aanbod, leuke artikelen maar tevens leerzame artikelen. Zeer tevreden.

Heb voor de eerste keer besteld en heb nu eerst geen tips

Pluspunten

Super website. De website is heel overzichtelijk, groot asortiment, makkelijk bestellen en snelle levering, helemaal top! Ik zou hier zeker weer bestellen!

Betaal mogelijkheid via Paypal zou prettig zijn.

Pluspunten

Prima site, alles goed vindbaar.

Het doorlussen van strijkkralenwinkel.nl naar zomerspeelgoed.com is een beetje suf. Beter als je wil surfen naar strijkkralenwinkel dan direct door routen naar zomerspeelgoed. De naam zomerspeelgoed is ook een beetje misleidend; want wij spelen dus graag in de wintermaanden met de strijkkralen :-)

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!