Pluspunten

Correcte en supersnelle levering! Ik ben superblij.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goed verpakt

Pluspunten

duidelijk, goed en snelle bezorging

geen, misschien nog wat meer ministeck maar is nu voldoende

Pluspunten

We hebben een lijst met pixelmatjes gestuurd. Dit wordt keurig bij elkaar gezocht en als er een fout van ons ontdekt wordt wordt dit gecontroleerd. Twee snelle service gehad.

Pluspunten

Zeer goede opvolging van de bestelling

Pluspunten

Het staat duidelijk aangegeven wat de kosten zijn en de prijzen.

Die heb ik niet eigenlijk

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke benadering

Pluspunten

Ik ben een echte strijkralen fanaat en kan hier mijn lol op. Dit is nu mijn vaste bestelplek doordat ze daadwerkelijk alles hebben wat ik nodig heb. Alles loopt soepel en snel, en bij problemen wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan. Goede service en mooie prijzen, en de shop blijft up to date met regelmatig nieuwe producten.

Wat ik ook al door anderen genoemd heb zien worden is dat het soms vervelend is dat je weer op de beginpagina terugkomt wanneer je artikelen in je winkelwagen hebt gedaan en verder wilt winkelen. Hierdoor moet je soms vervelend veel klikken om weer op de juiste pagina te komen.

Pluspunten

Goede foto's. Duidelijke omschrijving. Gewoon goed.

Geen idee

Pluspunten

Goede communicatie over niet leverbaar artikel. Snel geleverd. Goede prijzen.

Pluspunten

Snelle bezorging. Vragen worden snel beantwoordt. Pakketje netjes ingepakt.

Bij bestellen van meerdere kleuren strijkkralen moet je extra handelingen verrichten om weer op de juiste pagina te zijn.

Pluspunten

Ik was op zoek naar strijkkralen en bij zomerspeelgoed.com vond ik veel kleuren! De levering was erg snel.

De plaatjes van de strijkkralen zouden groter mogen. Het was nu bij sommige moeilijk om de kleur te zien,

Pluspunten

Geen supersnelle, maar prima levering. Per ongeluk 1 onderdeel verkeerd geleverd en dit is supersnel en kostenloos goed gemaakt. Het verkeerd geleverde stuk speelgoed. mochten we ook houden. Dit was maar een paar euro, maar toch! Zeer tevreden.

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering. Ik had gebeld, omdat de levering niet helemaal compleet was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag had ik de spullen binnen; dus lekker vlug. Ook werden excuses aangeboden; dit ook nog een keer via mail, wat ik erg waardeer en klantvriendelijk is.

Controleer of de pixels vies zijn. Bij mij waren er een aantal vies, wat natuurlijk bij de lichte kleuren erg opvalt.

Pluspunten

Supersnel in huis

Pluspunten

Goede beschrijving van het product gegeven. Ook hebben ze me prima geinformeerd over de staat van het product.

Pluspunten

Quick Delivery. Product that I could find in any Dutch craft store before.

Page translated in English or french :)

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!