Pluspunten

Werkt snel en word goed geregeld !!

Pluspunten

Gede en snelle service

Pluspunten

Erg prettig geholpen, telefonisch contact. Zeer snel geleverd!

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over jullie heel snel met alles.

Pluspunten

Zeer groot assortiment waardoor je volgens mij altijd wel vind waarnaar je op zoek bent. Snelle service snel in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verscheidenheid aan spullen.

Als je iets aan klinkt om te bekijken en je terug wil dan is het fijn om terug te komen op dezelfde plek ipv weer aan het begin.

Pluspunten

Bestelling (strijkkralen) netjes en snel geleverd. Ik was ook blij met de bevestigingsmails die ik kreeg, zo blijf je op de hoogte.

Sommige strijkkralen hadden een verkeerde foto, waardoor de kleur niet klopte met de beschrijving. Daarom heb ik niet veel durven bestellen.

Pluspunten

Goed geregeld en snel

Pluspunten

snelle levering en goed verpakt

Ik had er een sleutelhanger girafje bij die een stuk van de poot mist ... lag wel los in het zakje..

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk, kom er altijd alleen voor de photopearls maar die zijn altijd goed te vinden en makkelijk te bestellen

Omdat ik vaak meerdere kleuren wil bestellen is het minder handig dat je steeds terug moet en niet alles in een keer aan kan klikken( maar dat is denk kk gewoon luiheid)

Pluspunten

Snelle levering en zeer snelle reactie op vragen

Bij betaling aangeven dat iDeal niet voor belgische banken beschikbaar is, ook zou een gelijkaardige betaalmethode voor ons heel fijn zijn (bv Soforte, Moneybookers,...)

Pluspunten

Dit was mijn 2de bestelling, dus ik was al tevreden.

Deze keer heb ik op het punt gestaan om te ruilen, maar omdat de loper speciaal besteld was wilde ik het niet vragen. Ik ben er inmiddels aan begonnen, maar voor mij ( nog niet zo gevorderd) is dit te hoog gegrepen eindigt hij heel gauw onder in een laatje. Zonde! Voortaan dus echt voorgedrukt borduurwerk zoeken. Verder keurig afgeleverd en teveel betaalde verzendkosten ook netjes terugbetaald. Ik wens jullie nog een goeie dag en ga nog een poging wagen....Gr. Nicolien vd Vorst.

Pluspunten

Goede service snel in huis te veel betaalde bedrag keurig terug gekregen

Nvt

Pluspunten

Volgens wens op tijd afgeleverd.

Lieve Postnl

Pluspunten

Overzichtelijke site. Eigenaars zeer klantvriendelijk en bereidwillig voor suggesties.

Volgens mij niet

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

10 punten 0

Pluspunten

Direct mogelijkheid tot contact bij vragen over producten

Pluspunten

Snel geregeld

Ga zo door

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!