Laden reviews...
153 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen snelle levering, goede verpakking en vriendelijk personeel. Er is veel waardering voor het brede assortiment en de betrouwbaarheid. Klanten noemen een vlotte orderafhandeling en duidelijke communicatie. De algemene ervaring is positief.
Ik ben blij met mijn bestelling
Margarita
Breda
Heel veel keuze,uit heelveel producten
Tiny
Kollumerzwaag
Vlotte verwerking van de bestelling. Vriendelijk te woord gestaan bij mij navraag over de betaling z. Order in goede orde ontvangen..
Tineke
Spakenburg
De bestelling was per ongeluk niet naar mij doorgestuurd. Maar na mijn vraag waar de bestelling bleef , werd dit direct keurig opgelost en ontving ik , met excuses, de bestelling de volgende dag.
4 February 2026
Marie-Christine
Castricum
Product wordt snel verzonden, makkelijk te vinden op website
4 February 2026
Yvonne
Ouderkerk
Correct
Theo
Vlaardingen
Een tip: zet alle paaskaarten, kerstkaarten onder een noemer
Bea
Eindhoven
Het mooie borduurpakket had ik heel snel in huis en keurig verzonden, superblij mee. Op naar het volgende borduurwerk!
Bernadetta
Acquoy
Ben heel tevreden met de bestelde materialen. Alleen wel heel jammer dat de kaarsengietvorm 'ster-kegel' niet meer leverbaar bleek; maar er keurig vooraf over geïnformeerd en de betaling direct teruggestort gekregen. Compliment!
Eva
Purmerend
snelle levering en mooi borduur werk ben er al aan begonnen
Gerrie Huiskamp
Nijbroek
Snel keurig verpakt
Carla
Nieuwendijk
snelle levering , goed klantenservice and prima kwaliteit van de penselen.
Tetyana
Gent
De artikelen die ik heb besteld voldoen aan mijn verwachting en werden snel en netjes geleverd
23 January 2026
Wilma
Arnhem
Vriendelijk werd ik over de mail te woord gestaan over de levering van het product en dat het iets langer ging duren dan in eerste instantie gedacht. Het pakket met een knoopkussenset arriveerde keurig netjes verpakt inclusief een knoophaak (tot mijn verrassing!).
22 January 2026
Steffen
Lutten
Het bestelde naaisetje is compact en volledig. En prima om mee te nemen op reis.
14 January 2026
Denise
Amersfoort
Helemaal top, meteen aan de slag met een mooie afbeelding!!
12 January 2026
Brigitte
Krommenie
Online bestelling overzichtelijk en eenvoudig gemaakt. Bestelling netjes verpakt en volgens afspraak de volgende dag geleverd. Top.
11 January 2026
RPM
Westwoud
Snelle levering, keurig verpakt. Zeer tevreden
7 January 2026
Els
Tiel
7 January 2026
Marion
Delft
Zeer snelle levering en bestelling klopt prima met vermelding op website. Zeer tevreden!
Els
Dordrecht
het onderwerp zegt alles.
Herbert
Roosendaal
Een duidelijke website. Na de bestelling werden de pakketten snel geleverd. Goede service
Alie
ALMELO
Goed adres voor hobbyspullenen nog veel meer,een aanrader. Snelle bestelling ,dank.
Fried
Vleuten
Het materiaal is uitstekend en op een veilige manier geleverd.
Rosa
Opwijk
Perfect!
Mike
Landgraaf
Art en Hobby
Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen.
Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen.
In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend.
Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service.
Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!
Esdoornhout 9
9408DD Assen