Pluspunten

Ruim assortiment

Pluspunten

goede communicatie.

Pluspunten

snelle reactie/ levering Wel fair dat er teveel betaalde kosten op de rekening stonden

beter informeren over pakketpost of brievenbuspost dit scheelt namelijk in kosten en nu heb ik teveel betaald.ik had nl de envelopverze maar dit stond niet duidelijk aangegeven. En hoe krijg ik dit geld retour?

Pluspunten

snelle levering ondanks de feestdagen toch binnen twee dagen geleverd. En het teveel betaalde verzenkosten direct terug gestort op mijn bankrekening. Top.

ik heb geen tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Pluspunten

Ik vond dat ik mijn pakje gauw binnen kreeg, ondanks de kerstdagen.

Geen, ik ben tevreden.

Pluspunten

Duidelijk door foto's van alle producten.

Pluspunten

Goede en snelle levering Overzichtelijke website De bestelling is goed te traceren Groot en mooi assortiment

Meer bouwstenen van lego en/of stenen van andere merken

aangeven of een product op voorraad is of niet

Pluspunten

makkelijk in gebruik:zoeken op product en prijs

enquete ontvangen vóór de bestelling (ivm feestdagen?)--> verstuur enquete niet automatisch maar check eerst of bestelling daadwerkelijk is afgeleverd, en verstuur dan de enquete; of, houd rekening met feestdagen bij automatisch versturen.

Pluspunten

Makkelijk zoeken door thematische indeling

Dat thematische heeft dus ook als nadeel dat als je niet weet hoe het door jou gezochte artikel is gekwalificeerd het moeilijker te vinden is.

Pluspunten

Lekker snel in huis (3 dagen) en dat met de kerst..!! Netjes verpakt!

Pluspunten

+ Goedkoop

Pluspunten

Ik heb al verschillende keren bij jullie besteld, jullie zijn klantvriendelijk (telefonisch voor vragen) en er wordt snel geleverd. Zal in de toekomst ook nog regelmatig bestellen

Pluspunten

Snelle service. Leuke prijzen.

Pluspunten

Zeer snelle service!

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling en correcte prijs verrekening t.a.v. de verzendkosten, in ons geval een terug boeking ä € 2.70

Voor zover deze eerste kennismaking hebben wij (nog) geen verbeter punten.

Pluspunten

Makkelijke site, en duidelijk. Duidelijke omschrijving van levering en leveringskosten, en ook het naleven daarvan. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle afwikkeling/levering. Prima, niks op aan te merken.

Geen.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, tiptop in orde

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!