Pluspunten

snelle service. de bestelling toch op tijd voor de sinterklaas ondanks dat het niet voorradig was. dik tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel verschillende artikelen

Een kortere bezorgtijd zou wel fijner zijn. Ik heb ruim een week moeten wachten.

Pluspunten

Ik heb te weinig verstand van het assortiment om te oordelen, het zag er allemaal goed en verzorgd uit. Ook werd ik door een werknemer Erik? ( ik ben niet zeker van deze naam) gebeld met de vraag of hetgeen ik besteld had, wel goed was, want het correspon-deerde niet met elkaar. Nu, dat is klasse. Anders had de sint een probleem gehad. Nogmaals ik ben tevreden.

Pluspunten

goeie service, snelle levering. telefonisch benaderd wegens twijfel juiste bestelling.

geen

Pluspunten

Netjes verpakt en snel geleverd

Zou het prettig vinden als op de dag van bezorging bekend zou zijn voor of na de middag,nu tot 16.30 uur hele dag gewacht

Pluspunten

Hallo, Hierbij mijn reactie, n.a.v. de mail of ik soms een beoordeling wilde geven. Ik ben via google bij jullie terecht gekomen. Jullie hebben veel spullen voor knutselen, handwerken, maar ook balans en motoriek is erg belangrijk. Ik ben erg tevreden, hoe het proces is verlopen van kopen totdat het bij mij in de brievenbus zat. Het zat netjes ingepakt, zodat er ook geen water bij kon komen, met regenweer.

Ik hoop wel, nu dat jullie mijn mailadres weten, dat ik geen reclame mailjes of nieuwbrieven e.d.. ontvang, hier hou ik zelf niet van. Als ik iets wil weten, dan kijk ik op de site.

Pluspunten

Duidelijk.

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod en gemakkelijk telefonisch contact en persoonlijk advies. Nadat een product niet leverbaar bleek werd mij meteen een goed alternatief geboden. Ik hoop dat de prijskwaliteitverhouding net zo goed is als ik denk dat die is!

De naam van de site is wat bedrieglijk, ik heb buitenspeel materialen gekocht die het hele jaar leuk zijn!!

Pluspunten

ik heb alleen positieven punten van het bestellen tot het bezorgen alles in de puntjes verzorgt

Pluspunten

Zeer snelle respons op klantendienst!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vroeg verzonden dan verwacht!

Pluspunten

Vriendelijke mensen, goede service, snelle levering

Pluspunten

Zeer ruim assortiment, snelle levering, goede communicatie. Ik ben zoals altijd zeer tevreden. Echt een aanrader deze webwinkel.

Pluspunten

- Fantastische service (ook op het laatst toevoegen van nog wat strijkkralen was geen enkel probleem), - Zeer uitgebreid assortiment, - Snelle levering, - Vriendelijke mensen.

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

heb al een aantal keren contact gehad over de photo Pearls cd maar heb tot op heden nog steeds niks van een oplossing gehoord dus nu heb ik een bestelling gedaan en ik kan er niks mee omdat de cd rom niet werkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd

was niet te zien op de site dat artikel later zou worden geleverd, maar via de mail op de hoogte gehouden. Alleen Jammer dat de postbode met de envelope in de regen had gelopen . Envelope was doorweekt. Inhoud gelukkig droog.

Pluspunten

Correcte afhandeling en levering !

Geen gevonden achteraf !!

Pluspunten

Is oké

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!