Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Duidelijk ge-adresseerd Een beschadiging werd na een korte e-mail wisseling financieel gecompenseerd (laatste van uitloop artikel, dus geen omruil mogelijk)

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Correcte afhandeling. Prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling en levering !!

Pluspunten

Overzichtelijk Duidelijk Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Springtouw per meter invullen is soms wat onduidelijk. Voorkeur voor meerkeuze menu in meters

Pluspunten

Veel keuze snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke website en snelle levering

moest pixelmatjes bestellen. als je meer dan 1 intoetst dan kwam je steeds weer op begin pagina terecht. dat was iets vervelend

Pluspunten

Ontzettend goede en snelle service. Vriendelijk aan de telefoon. ik had een foute dubbele bestelling geplaatst werd zo opgelost. te veel aan geld betaald werd gelijk terug geboekt

Pluspunten

het was perfect, snel binnen en helemaal leuk.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk en redelijk voordelig,

Pluspunten

Duidelijk, simpel en snel!

Leveren binnen een dag

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb helaas nog niks ontvangen ?????

Graag leveren ?

Pluspunten

Super service en snel in huis

zo het best handig vinden dat als je bv aan het winkelen bent en je moet onverwacht weg of er is een computerstoring, dat het dan wel in de winkel wagen blijft staan. Niet dat ik dan weer alles bij elkaar moet zoeken. Of zo'n verlanglijstje. Bij sommige andere websites is dat wel en dat is echt super handig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid bij problemen, ook goed telefonisch te bereiken.

GLS levering ging niet zoals het hoort, dit probleem wordt nog in behandeling genomen. Pakketje is op ander adres afgegeven en nu spoorloos.

Pluspunten

vriendelijk te woord gestaan door de mensen toen bleek dat mijn bestelling een dag later bezorgd werd, omdat men bij post het bij de verkeerde depot hebben gelegd.

ik zou niet weten wat

Pluspunten

Uitgebreid overzicht, overal foto's bij.

De mogelijkheid om meerdere producten tegelijkertijd te kunnen selecteren om in de winkelmand te kunnen doen (is zeker bij strijkkralen wel handig :) )

Pluspunten

Veel keus op de website. Goede informatie over levering.

Ervoor zorgen dat de kadowijzer producten kan vinden in elke mogelijke categorie.

Pluspunten

Ik heb de eigenaren 1x ontmoet en vandaag ook aan de telefoon gehad en ze zijn bijzonder vriendelijk en servicegericht. Ze hebben fisher technik, wat niet op veel plaatsen te krijgen is en daar zijn we blij mee. Levering gaat snel, en je kan het ook ophalen, voor ons is dat fijn, het is niet zo ver weg.

Als ik fisher technik intyp, kan de zoekoptie niets vinden! Ook niet bij fisher of andere zoekwoorden! Bij het product dat ik gekocht heb, stond niet vermeld dat dit een aanvulling was, waardoor het zonder een ander pakket erbij eigenlijk niet werkte. Dat heb ik ook al aan hun doorgegeven. De omschrijving van deze producten zou veel uitgebreider mogen, met mogelijkheden en onderdelen, dat zou hun ook een extra meerwaarde geven, want dat vindt je ook niet op andere sites over/van fisher techniek.

Pluspunten

Alles is duidelijk. Teveel betaalde verzendkosten worden meteen retour gestort. Netjes!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Leuk assortiment

Tot op heden geen

Pluspunten

ik zocht gericht een artikel en had dit snel gevonden. Grote keuze

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot assortiment

als je iets in je winkelmandje stopt en weer verder wil gaan met winkelen kom je terecht op de startpagina, het zou denk ik beter zijn om dan terug te gaan naar de pagina waar het product staat of de product groep

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!