3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte en correcte afhandeling Netjes dat de teveel betaalde verzendkosten terug gestort erden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

website is overzichtelijk en duidelijk

geen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Pluspunten

zeer snelle en accurate levering. Ook als een product niet voorradfig is wordt je goed op de hoogte gehouden voor de nalevering

Pluspunten

denken mee over cadeautjes passend bij de leeftijd, zijn niet te beroerd om te kijken of ze dingen kunnen bestellen indien niet in het assortiment aanwezig.

Pluspunten

site is overzichtelijk, goed geordend, duidelijk koppen. Vezendkosten, verzendwijze en snelle levering zijn top! Goede communicatie, snelle reactie op vragen/mails. Voldoende informatie producten, voorraad, levering en nalevering.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levering.

Het is lastig als je aangeeft dat je verder wil winkelen op de site dat je weer helemaal terug gaat naar het begin en niet naar de pagina waar je vandaan komt.

Pluspunten

Nette service, bij niet op voorraad hebben van een product werd direct een alternatief aangeboden en geleverd!

geen

Pluspunten

Snelle levering.Goed ingepakt.Snel antwoord op de vragen.Klant vriendelijk.

Pluspunten

prima verlopen!

Pluspunten

Duidelijk aanbod met foto's van de artikelen. Snelle service en antwoord op mijn vraag via e-mail.

Pluspunten

Het is vlug en correct geleverd

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk ben super geholpen!!!!

tot dusver niet

Pluspunten

Zeer goede service qua klantvriendelijkheid (het snel en adequate beantwoorden van vragen) en snel in het opvolgen van orders.

Bij het bestellen van Pearls Photo strijkkralen keerde je na het bestellen van een zakje strijkkralen en de opdracht verder winkelen weer teug naar de eerste pagina en niet naar de laatste pagina.

Pluspunten

Supersnelle levering! Efficient! Servicegericht.

geen

Pluspunten

Goede beantwoording via de mail en op de hoogte houden van het bestel- en verzendproces.

Pluspunten

Gemakkelijke site niks negatiefs

,,????????

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle verzending Netjes verpakt Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen verbeterpunten nodig

Pluspunten

Per onderwerp goed te vinden

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!