3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel overzichtelijk en duidelijk !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel in huis. Teveel verzendkosten al terug gestort SUPER!!!!

???

Pluspunten

Mijn dochter (11) heeft uw website gevonden, bestudeerd en alles wat zij wilde kunnen vinden, dus dan is de website duidelijk en klantvriendelijk. Zelf ben ik heel tevreden over de communicatie en de snelle, correcte verzending.

Blijft lastig natuurlijk, maar het is op de website moeilijk de kleuren te beoordelen. Zouden iets grotere foto's kunnen helpen?

Pluspunten

kon goed vinden wat ik zocht

geen

Pluspunten

erg overzichtelijk

vond alleen als je het voorbeeld vergrootte dat het nog niet zoveel groter en duidelijker was

Pluspunten

Zeer snelle levering en zeer snelle reactie op mails !

De kleuren van de strijkparels misschien nog eens onderverdelen in fluo, neon, pastel, ... ? Zou gemakkelijker zoeken.

Pluspunten

Zeer snelle en goed verzorgde levering. Als ik nog iets nodig heb weet ik waar ik zijn moet.

Pluspunten

snel leverbaar en gezonden mooi ingepakt!!

Pluspunten

Ik zocht strijkkralen via google en kwam snel op jullie website uit. Een enorme keus en dat is fijn. Alle kleurtjes die ik wilde waren er (en nog veel meer) en heb zelfs extra dingen gekocht,die ik eigenlijk niet eens nodig had. De afhandeling verliep prima. Bevestiging via de mail en ook dat het was verstuurd. Pakket netjes op tijd binnen gekrege

Jullie hebben veel aanbod en dat is erg fijn. Ik zocht enkel strijkkralen en ik had graag een senl overzicht gehad in het menu met de opties. Nu moest ik eerst alle kleuren doorkijken voordat ik mijn keus kon maken.

Pluspunten

rappe levering

Pluspunten

Snelle bezorging.

De afbeeldingen van de strijkkralenkralen zijn onduidelijk, je weet niet zeker welke kleur je precies besteld, en het kleurenpallet wat daarvoor dient moet ook ge-update worden.

zou ik niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd. Goed ontvangst bericht. Snelle terugstorting te veel verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is een product niet op voorraad wordt dit zo snel mogelijk doorgegeven. En via mail wordt je op de hoogte gehouden over de stand van de bestelling. Zodra het product is bijbestel wordt alles als nog bezorgd. Super service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aanbod is erg groot, kunt goed zoeken, genoeg info over het product

ik vind de verzendkosten erg duur. Als je ziet dat het op andere sites veel goedkoper kan.

Pluspunten

prima en snelle levering, netjes ingelicht per mail (zoals het hoort)

Te hoge verzendkosten

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!