Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De klantenservice werd als vriendelijk en professioneel ervaren, met deskundig advies. Het assortiment en de kwaliteit van de producten werden over het algemeen als goed beoordeeld, met snelle en heldere communicatie. Problemen werden adequaat opgelost en de ervaringen bleven positief.
Na de div mails een juiste aankopp gedaan bij de caraudioshop.
9 August 2026
Peter Parmentier
Zwaanshoek
Mijn ervaring als oude gaarde met Caraudioshop is ⭐⭐⭐⭐⭐ Een uitzonderlijke ervaring met Car Audio Shop Als iemand die al sinds de jaren tachtig bezig is met auto-aanpassingen, car audio en auto-elektronica, en bovendien een grote passie heeft voor muziek, ben ik niet snel onder de indruk. In de afgelopen veertig jaar heb ik met veel verschillende bedrijven en specialisten te maken gehad. Voor mijn Porsche Macan liep ik echter tegen een behoorlijk ingewikkeld probleem aan. Het audiosysteem van deze auto is gevoelig en complex, waardoor het vinden van de juiste oplossing zeker niet vanzelfsprekend was. Ik heb daarom ongeveer twintig gespecialiseerde bedrijven benaderd, waaronder bedrijven met jarenlang ervaring in car audio. Helaas kon niemand mij echt helpen of een passende oplossing bieden. Toen kwam ik in contact met Cheyenne van Car Audio Shop. Wat mij direct opviel, was haar enorme passie en betrokkenheid. Ze nam mijn probleem serieus en ging niet zomaar voor de gemakkelijkste oplossing. Ze bleef zoeken, uitzoeken en meedenken totdat ze een manier vond om mij daadwerkelijk te helpen. Wat Cheyenne voor mij heeft gedaan, is voor mij bijzonder. In meer dan veertig jaar ervaring met auto’s, audio en auto-aanpassingen heb ik zelden iemand meegemaakt die met zoveel passie, inzet en toewijding voor een klant aan de slag gaat. Ze gaat echt tot het uiterste om een goed product en een passende oplossing te leveren. Mijn advies aan iedereen die iets met car audio, auto-elektronica of een audio-upgrade wil doen: neem contact op met Cheyenne van Car Audio Shop, luister naar haar advies en geef haar de kans om met u mee te denken. Haar kennis, passie en persoonlijke inzet maken echt het verschil. Voor mij is Cheyenne een absolute topprofessional en Car Audio Shop een echte aanrader. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fariborz
8 August 2026
Fariborz
Amstelveen
Super goed dempingsmateriaal, wij hebben de BOXMORE Noise & Vibration Damping Kit gekocht en zijn er zeer tevreden over.
8 August 2026
Raimond Smit
Deventer
Snel geleverd en goed telefonisch contact gehad ✅
7 August 2026
john sprokkerieft
Boskoop
De begeleiding op de juiste producten te bestellen was super.
7 August 2026
Tim
Brasschaat
Ik had bij de online shop het verkeerde besteld. Maar ff bellen dan. De telefoon wordt daar met zoveel enthousiasme opgenomen, dat je dag zou opkleuren als dat nog niet het geval zou zijn. Omruilen op locatie, was mijn vraag. Dat zou geen probleem zijn. Ter plekke wordt ik met hetzelfde enthousiasme ontvangen en gaat een medewerker voor mij aan de slag om een passende oplossing te zoeken. Dat blijkt nogal een opgave, door dat het aanbod van de fabrikant (JBL) beperkt is. Maar dat weerhoudt de mensen niet om tot een passende oplossing te komen en er wordt verder gezocht. Uiteindelijk zeer tevreden met de geboden oplossing van een andere fabrikant.
30 July 2026
Matthijs
Amersfoort
Verzending had iets sneller gekund, maar voor de rest gewoon top bedrijf
28 July 2026
G.E Scholtens
Jubbega
zeer vriendelijk wn goed geholpen...mijn dank nog....
stefan
monnickendam
Er was wat mis gegaan met mijn bestelling en had verkeerde woofer gekregen. Helaas was deze niet meer bij hun op voorraad. Toch hebben ze er voor gezorgd dat een vervangende gelijk vanuit importeur verzonden werd dezelfde dag nog, zodat ik een dag later alsnog kon inbouwen en op vakantie kon met me nieuwe woofer. Super vriendelijk geholpen en hebben ze het probleem boven verwachting opgelost. Top, zelfs voor mijn kleine bestelling ben eerste klas geholpen, ik bestel alleen nog maar daar.
Hebk
Heemstede
Prima set speakers voor mijn Saab 9-3, passen goed en klinken super! Verzending ging niet heel snel dus je hebt ze niet morgen in huis zeg maar. Ik ga hier de volgende keer weer!
Martijn
Etten-Leur
Was op zoek naar een 12cm speaker voor mijn Mercedes 300D. Ik heb n bestelling geplaatst en kreeg n mail voor t onvangen van de bestelling. Helaas was de speaker niet op voorraad waardoor de bestelling wat langer op zich liet wachten. Maar een week later dan gepland kon ik mijn bestelling uit een pakketkluis ophalen. De dag erna heb ik ze ingebouwd en de totaal losgescheurde Blaupunkt's ver vangen door goede speaker van CarAudio
Denny
Drachten
Vlak voor sluitingstijd nog even een mooi setje speakers gekocht en een werknemer nam gewoon de tijd om alles uit te leggen, bedankt. De speakers zijn goed aangesloten volgens de richtlijnen die mij werden uitgelegd.
10 June 2026
Jelle Kwint
Zutphen
Vanaf het eerste contact tot een sublieme geluidservaring in mijn auto super goed geholpen met het kiezen van de juiste producten met tijd en aandacht om me te adviseren bij het zelf inbouwen van de hele boel.
22 May 2026
Jelle
Wijk bij Duurstede
Zie tekst boven.
1 May 2026
Frans Blum
Heerhugowaard
Goede prijs kwaliteit verhouding, handig met de instructie video. Liep wel tegen het feit aan dat ik geen voorbereiding kabels voor de tweeter in mijn auto had , en dan is het best zoeken naar een geschikte instructie.
19 April 2026
Rick Dado
Lent
Boxen doen het goed. In een smart forfour is het inbouwen alleen niet zo makkelijk. Maar ze zijn een heel stuk beter dan de standaard boxen
18 April 2026
Gerrit
Doorn
Onlangs een composet van JBL gekocht, was helaas de verkeerde speakeradapter bij geleverd en verkeerde aansluiting voor op de originele aansluiting (foutje maken is menselijk), maar na bellen werd er meteen de goede op de bus gedaan en had ik het de volgende dag binnen. Super service..... mocht ik weer ooit wat nodig hebben, bestel ik het zeker daar weer.
Michael Hansen
Geertruidenberg
Zoals het moet .
Bram van peteghem
België erembodegem
Voor de upgrade van de stereoinstallatie in mijn auto had ik met een aantal bedrijven contact gelegd. Cheyenne van Caraudioshop reageerde meteen en bleek zeer goed op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden. Vriendelijk in haar mails en contact. Snel in het afwikkelen. En dat alles tegen een prima prijs. Van harte aanbevolen.
Rudolph
Naarden
De levering was later dan afgesproken. Hiervoor kreeg ik een compensatie in de vorm van extra geluidsdempend materiaal. De speakerringen pasten niet precies maar dit is in de shop ook opgelost door beter passend schroeven te plaatsen. Een bedrijf beoordeel je niet op dingen die goed gaan, maar hoe zaken worden opgelost. Zeer tevreden en een super geluid nu in mijn auto!
16 April 2026
Georg
Hengelo
Hi,
Bedankt voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen om langs te komen bij ons in Ede.
Wij zijn blij om te horen dat je ervaring positief is!
Ik had speakers besteld bij Caraudioshop voor mijn Volvo C40, maar kwam er al snel achter dat dit een lastige auto is om de juiste audio-upgrades voor te vinden. In eerste instantie had ik helaas niet de juiste onderdelen besteld. Na contact opgenomen te hebben met Caraudioshop ben ik echter echt top geholpen. Ze dachten goed mee, hadden duidelijk verstand van zaken en hebben uiteindelijk een compleet pakket samengesteld dat perfect past in mijn auto én volledig aansluit op mijn wensen. Wat ik daarnaast erg netjes vond, is dat alle eerder bestelde spullen zonder gedoe direct retour werden geaccepteerd. Dat geeft vertrouwen en laat zien dat ze service serieus nemen. Kortom: uitstekende service, goed advies en een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met car audio!
10 April 2026
Niels
Oosterhout Nb
Hallo Niels,
Bedankt voor je mooie en oprechte review.
Veel plezier met je nieuwe producten.
Ik had de BL STAGE1 61CFS speakerset voor Opel Astra (H) Hatchback (10/08 - 06/10) - voordeuren besteld voor mijn auto. Alles zat er in om de installatie goed te laten verlopen. Wat er niet bijstaat in de omschrijving is dat er nog veel meer extra onderdelen worden meegeleverd. Zoals: stuk speaker kabel, foam, extra schroeven/zelftappers en nog veel meer. Dit was een aangename verrassing.
10 April 2026
Marcel
Roelofarendsveen
Hartelijk bedankt voor je mooie review!
Ondanks dat ik niet gekozen heb voor speakers van Caraudioshop, is de service geweldig. Na mij mijn eerste setje die niet voldeed aan mijn verwachtingen werd er gelijk een andere set opgestuurd om te proberen. Helaas werden deze het ook niet. Alle verpakkingen waren geopend, maar toch werd het hele bedrag teruggestuurd. Cheyenne heeft er alles aan gedaan en geprobeerd om de klant tevreden te stellen, dit is nog eens ouderwetse service! Aanbevelen? Zeker!
6 April 2026
Siem
Oud vossemeer
Betreft: JBL STAGE1 61CFS speakerset voor KIA Ceed (CD) Sportswagon (09/18 - 09/21) - voordeuren De set bevat veel onderdelen die niet nodig zijn, zoals: speaker harness voor kia zakje met schroeven, sluitringen, moeren en aansluitdraadjes zwarte TESA band ronde foam, aansluitdraden Slechte pasvorm van de speaker opvulringen. Beugels voor de tweeters ontbrak.
Beveelt niet aan
13 March 2026
Har Reijnders
Sittard
Hi,
Bedankt voor je review.
De set bevat inderdaad extra onderdelen. Dit doen we bewust, zodat montage altijd mogelijk is, ook wanneer autospecifieke onderdelen niet passen of vanuit de fabrikant niet beschikbaar zijn.
- Het speakerharnas voor Kia kan worden gebruikt voor de tweeters of de woofers in de voordeuren. Hiermee kun je alles aansluiten zonder de originele voertuigbekabeling te hoeven beschadigen.
- De sluitringen, moeren en bouten zijn toegevoegd om de speakerringen weer stevig op de originele plek te kunnen monteren wanneer de originele bevestigingsmaterialen niet passend zijn.
- De TESA‑band kan gebruikt worden om bekabeling netjes in te tapen.
- De foamringen zijn bedoeld om op de speakerring te plakken voor een betere afdichting en geluidskwaliteit.
We begrijpen dat de set soms wat extra aandacht nodig kan hebben om perfect te passen. Dat hoort helaas bij universele speakersets, maar we helpen graag wanneer iets niet goed aansluit.
Voor meer uitleg over onze sets en de montage verwijzen we je graag naar onze How‑To video hieronder.
Regelmatig diverse car audio parts besteld voor zakelijke projecten; prima assortiment en persoonlijk contact.
13 March 2026
Rene Mullie
Oppenhuizen
Hi Rene,
Bedankt voor je leuke review.
Tot de volgende keer.
Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.
Frankeneng 17
6716AA Ede