Snel en makkelijk alles te vinden

Door de selectie keuze in het begin van de site lukt het snel om de juiste kabels te vinden.

Zeer goede service

Pakketje netjes aangekomen met de speakers die ik verwachtte. Een aanrader om op deze website te bestellen.

Bedankt voor de speakersringen passen perfect in me auto . 2 duimjes omhoog

Snelle service, goede kwaliteit en prima prijs, kortom TOP.

Geen woorden voor. Een 10!!!

Pluspunten

- Goede aanbevelingen - Goede kwaliteit producten - Erg snelle levering - Klantvriendelijk

- Geen

Pluspunten

Zeer netjes bedrijf, nette communicatie, professioneel handeling bij uitdagingen (bestelde speakers waren niet meer leverbaar, in plaats daarvan heb ik betere speakers gekregen op hun kosten...top)

snellere levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, en levering.

Pluspunten

Very Professional shop

Pluspunten

Goede service en snelle levering ondanks black friday en cyber monday

Pluspunten

Snelle levering Grote voorraad Keurige verzending (geen schade aan dozen o.i.d)

Pluspunten

Top materiaal, goedkoopste prijs. Order 48750

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Iet wat vertraagde maar toch correcte levering. De afhandeling van de (te) late levering was zeer snel, netjes en correct.

Tracking & tracing van de zending zou makkelijk zijn

Pluspunten

Mooie kwalitatieve producten

Betere vormen en maat. Uiteindelijk alles na veel extra kabels verbinden en onderdelen bij snijden, passend gemaakt.

Pluspunten

Goede service, snelle reactie, snelle leveringen, kortom een topbedrijf!

Reactietijd verbeteren

Pluspunten

Afstandbediening voor de Hertz HCP1D monoversterker gekocht. De Hertz HRC. Keurig verpakt en op de aangegeven datum geleverd gekregen.

Pluspunten

Top service! Ik heb vorige week zaterdag mijn speakers besteld hier en was 1 tot 3 werkdagen levertijd.. na 4 dagen gebeld maar werd netjes uitgezocht voor me en bleek dus dat het type speaker die ik wou is opgevolgd door een nieuwe. Nou geen moeite deze hebben ze netjes naar mij opgestuurd en volgende dag had ik het al in huis! Super Bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en juiste communicatie

Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goed speaker

geen

Pluspunten

Paar kleine probleempjes gehad met het geleverde materiaal, konden ze niets aan doen en toch gelijk geweldige service en een tegemoetkoming. Dikke 10

Pluspunten

Super product en leveringskwaliteit!

Pluspunten

Spullen netjes geleverd,echter was er wat fout gegaan met de prijs. Maar na telefonisch contact netjes opgelost.

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.