Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren met positieve ervaringen over de kwaliteit van de producten en de snelle levering. Het vriendelijke en professionele personeel wordt vaak genoemd. Ook de verpakking en het assortiment komen regelmatig terug als sterke punten. Consistentie in service en kwaliteit geeft vertrouwen aan terugkerende klanten.
Slechts op vijf minuten afstand van CS met metro zit op de Ceintuurbaan. Deze prachtige yoga winkel. Uitgebreid assortiment van kwaliteitskleding en accessoires. Alleen jammer dat niet alle maten altijd voorradig.
26 June 2026
Louis
Assen
Ik bestel mijn yoga kleding- en props meestal hier omdat ze een ruime keuze hebben en snel leveren.
23 June 2026
Karin
Breda
twee weken geleden product retour gebracht in de winkel nu 2 weken later is het aankoopbedrag nog steeds niet geretourneerd. Ik koop al jaren in de winkel ben een klant van het eerste uur. Dus dit vind ik echt geen service van het bedrijf. Ook op mijn email helaas geen reactie Ik hoop dat ik via deze weg een reactie krijg. Meteen een reactie ontvangen van Yogisha en het bedrag is alsnog dezelfde dag geretourneerd. Eind goed algoed Ik blijf klant mooie zaak -mooie producten altijd fijn om even binnen te lopen Dank yogisha voor de snelle retour.
Beveelt niet aan
21 June 2026
Urmy
Amsterdam
After being gifted an incredibly high quality, supportive pair of pilates socks by a friend’s mum on a whim, I purposefully scoured the internet to find a similar pair. The Tavi ones from Yogisha are the only ones that have matched up and I’m so glad I found them in the end :) Shipping was fast and easy. I just wish the girly colors in small sizes will come back in stock soon.
14 June 2026
J
Maastricht
Op het laatste moment merkte ik dat ik een foutje in mijn bestelling had gemaakt. Ik had een net iets andere versie willen hebben.. Na mijn berichtje volgde een korte mailwisseling waarin het oorspronkelijke produkt op het allerlaatste moment alsnog uit het bestelproces werd gehaald. Een dag later kon ik genieten van precies het artikel dat ik in gedachten had.
10 June 2026
Reinier
Capelle aan den IJsssel
Snel verzonden en top product
8 June 2026
Esmee
Amsterdam
Goede kwaliteit en snel verzonden
3 June 2026
Josephine
Kortenhoef
Zeer tevreden met mijn BackJack Extreme. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Mooie afwerking, goed materiaal.
18 May 2026
Geertje
Sneek
I had the incense for my aromatherapy class delivered to my house - quality is great, and delivery was great too! Thank you!
6 May 2026
Zoe Z
Amsterdam
Mooi assortiment met fijne producten en prachtige kleding. Goed verpakt, snel geleverd. Top!
6 May 2026
Manuela
Bergen L
Perfect quality and good price:) Recommend!
16 April 2026
Zavinta
Kedainiai
Mooie props en prima sevice. Omruilen van een bolster wegens kleurverschil was geen enkel probleem. Levering was heel snel.
Anneliet
Zaandam
Ik ben heel gelukkig met mijn mooie yogamat van lifeform. Hij is perfect waarvoor hij bedoeld is. En
Francel
Cuijk
Good Customer service
Masataka
Leiden
14 April 2026
Tineke
Groningen
Na ik een vraag stelde kreeg ik meteen mail terug en voelde mij gehoord!!
10 April 2026
Maaike
Middenbeemster
Online besteld, alles netjes verpakt en (snel) bezorgd. Fijn dat er achteraf betaald kan worden, daardoor kon ik meerdere maten bestellen en uitproberen thuis. Ik heb de items die ik niet wilde houden in de fysieke winkel teruggebracht, daar waren ze heel aardig en werd alles netjes verwerkt. Een paar dagen later was de betaling bij Billink bijgewerkt. Mooi assortiment met mooie merken en gelukkig ook leuke keuze in yogakleding van volledig natuurlijke materialen (ik koop alleen maar natuurlijke materialen). En ook de nodige maat XS (wat in andere yoga shops nog weleens mist). Leuke collectie ook. Ik heb er een heel mooie outfit met zomer en winter optie aan overgehouden :) Ik kom zeker terug!
6 April 2026
Mary
Muiden
Een enkele legging bleek te krap, maar heb echt een paar prachtige exemplaren gevonden die ook heel lekker zitten. Ik was gewaarschuwd, maar inderdaad verslavend.
2 April 2026
Wendy
Hoorn
Vriendelijke service, milieuvriendelijke verpakking, snelle levering, kwaliteit zoals beloofd.
30 March 2026
Rob
Harfsen
Zeer vlotte levering. Kwaliteit, maat en kleur zoals verwacht. Zeer blij met de aankopen.
27 March 2026
Tineke
DELFT
De levering was heel snel zoals afgesproken. Het product voldoet voor 100% aan mijn verwachting.
26 March 2026
Els
Emmen
Dit is mijn tweede bestelling binnen 5 jaar. Goede kwaliteit, snelle levering, professionele communicatie, zeer tevreden.
24 March 2026
Nitish
Muiden
Makkelijk en overzichtelijke website, snelle levering en goede kwaliteit
22 March 2026
Mirjam
Hilversum
De yogatas heeft mijn verwachting meer dan ingelost Mooi zoals voorgesteld op de site, mooie afwerking zowel buiten-als binnenkant. Ruim en handig. Dag na bestellig geplaatst reeds in mijn bezit, alhoewel dit vor mij geen prioriteit is wel een aangenme verrassing.
12 March 2026
Magda
Sint-Niklaas
goed product snelle zending
12 March 2026
Anne-Lise van Rooijen-Vissio
Haarlem
Alles voor een spicy yoga lifestyle vind je in yoga shop Yogisha. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit yogamatten, yogakleding voor mannen en vrouwen, yoga props en meditatiekussens. Bestel eenvoudig online of kom langs in een Yogisha yogawinkel in Amsterdam of Den Haag. Hier ben je van harte welkom om yogamatten te komen voelen en yogakleding te passen om zo de juiste aankoop te doen.
We zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijker en heeft het geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga.
Tot ziens bij Yogisha!
Ceintuurbaan 306