Pluspunten

Goede service Snelle levering Uitstekende kwaliteit van bestelde producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via website gemakkelijk gevonden en snel kunnen bestellen. Duidelijke informatie en bevestiging. Prettig en snel. De bestelling werd gelijk de volgende dag al geleverd. Erg fijn.

Omdat de website niet duidelijk twee kleuren van een yogamat kon weergeven (de betreffende foto werd niet geladen) heb ik moeten bellen. Telefonisch werd dat snel en vriendelijk opgelost. Ik weet uit ervaring dat het beheren van een website veel tijd kost. Maar zo'n foutje zelf ontdekken, bespaart op den duur tijd en voorkomt dat klanten afhaken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Arrived quickly, yet to try the product.

Pluspunten

Goed advies over kleding en maat Snelle & foutloze verzending Top!

Pluspunten

Bestelling werd correct en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. Goede snelle service, mooie producten.

Verzendkosten wordt 4.95 voor gerekend, terwijl er slechts voor 2,56 aan postzegels op de envelop zat. Slordig.

Pluspunten

Snelle levering, goede zorgvuldige verpakking, mooi product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot, goeie info en correcte afhandeling

mail ter beoordeling kwam voor het pakje!

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Vraag in opmerkingenveld snel en goed beantwoord. Mooie collectie yoga-materialen.

Het is net wat praktischer als pakketjes opgehaald kunnen worden bij afhaalpunten. Maar dat is echt maar een detail (en geen reden om niet te bestellen).

Pluspunten

Snelle service!

Ook bezorgen via Pakje gemak/Kiala punt

Pluspunten

Goed contact via email Meedenken n.a.v. mijn vraag

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen, en gratis verzending :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mails zijn in spam terecht gekomen.

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling. In keurige verpakking geleverd.

Wanneer je een artikel retour wilt zenden, moet je dat eerst aanmelden om verdere instructies te ontvangen. Is het mogelijk om de procedure van retourneren te vereenvoudigen?

Pluspunten

Snele levering. Chapeau!

Pluspunten

snelle verzending, goeie produkt

Pluspunten

Via de telefoon mijn bestelling gedaan, vriendelijk en correct geholpen en mij tegemoet gekomen in een snelle verzending.

geen

Pluspunten

Tevreden met de service, zoals het ging rondom de bestelling. En tevreden met de yogabroek dames* en yogabroek heren en de yogamat.

De yogabroek heeft een roze randje aan de zijkant en dat is al aan het pluizen, ik denk dat dit van een andere stof is. Maar voor mij geen groot punt. Misschien kan de ontwerper daarvoor een oplossing zoeken in de toekomst. Hartelijke groet!

Pluspunten

Snel bericht van de bestelling en snel in huis. Top! Leuke website, die ik vond via Facebook. Kom er zeker nog eens terug.

Pluspunten

This is my first order through Yogisha. Everything delivered on time and in mint condition. I most likely will order from there again. Thank you.

Pluspunten

Snelle reactie en antwoorden op evt vragen!

Pluspunten

Prachtige materialen & kleding!!

Pluspunten

Snelheid van binnenkomst na bestelling. Goede kwaliteit product.

nvt

Ceintuurbaan 306

1072GL Amsterdam

Over Yogisha

Alles voor een spicy yoga lifestyle vind je in yoga shop Yogisha. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit yogamatten, yogakleding voor mannen en vrouwen, yoga props en meditatiekussens. Bestel eenvoudig online of kom langs in een Yogisha yogawinkel in Amsterdam of Den Haag. Hier ben je van harte welkom om yogamatten te komen voelen en yogakleding te passen om zo de juiste aankoop te doen. We zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijker en heeft het geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga. Tot ziens bij Yogisha!