Filters

10

Een kinderfiets gekocht voor onze zoon

Een kinderfiets gekocht voor onze zoon. Van verkoper Jim een deskunig advies gekregen over de grootte van de fiets. Fijn dat er een ruim assortiment is om een keuze uit te maken, om zo tot een goede fiets te komen! We konden de fiets direct meenemen. Daarbij was het top dat de accesoires direct gemonteerd konden worden. Een dik verdiende 5 sterren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een supergoede ervaring met deze…

Echt een supergoede ervaring met deze winkel. Veel winkels geweest maar deze sprong er voor mij echt uit. Er word goed met je meegedacht en niets is teveel. Met name Ton is echt een topper wat ons betreft. Na echt veel fietsen geprobeerd te hebben zijn we uiteindelijk voor de Batavus Altura E-Go Power gegaan met een wat ander zadel dan standaard. Meteen afgesproken dat als het zadel niet zou bevallen ik deze om mocht ruilen. Dit is dan ook snel gebeurd en alles netjes gemonteerd, ook het hondenmandje dat ik graag wilde voorop is professioneel gemonteerd en bevalt uitstekend. Bij vragen heb je altijd snel contact en niets is ze teveel. Echt een dikke aanrader dus. Blijf vooral zo doorgaan jongens!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voldoende keuze

Goed geholpen Snelle levering Persoonlijke aandacht en benadering

 • Aanbevelen? Ja
3

Slordig, jammer

De verwerking van bestellingen slordig te noemen. Fiets besteld. Betaling door bankoverschrijving. Bestelbevestiging per mail ontvangen, maar NERGENS wordt een IBAN nr vermeld waarop het verschuldigde bedrag moet worden overgemaakt. Op de site van fietsenstunt is ook geen IBAN nr te vinden. Bijzonder. Lichte alarmbel. Klopt dit bedrijf? Contact opgenomen met klantenservice, per mail een IBAN nr om het geld op over te maken. Geld overgemaakt. Maar de status van mijn bestelling in mijn account verandert niet. Ook niet na een paar dagen. Weer contact met klantenservice. Vraag wat is nu de status van mijn bestelling? De medewerker kon de status niet vinden en zou navragen, ik zou bericht krijgen. Diezelfde dag nog een mail met de boodschap, helaas fiets wordt volgend jaar weer in productie genomen, maar of ik belangstelling heb voor het eerst volgende model? Die is nl. wel direct in de gewenste kleur leverbaar. Ik mag natuurlijk ook annuleren. Maar wat is het eerstvolgende model? Er wordt verder niks over gezegd. Mail terug dat ik graag verneem wat dan het eerst volgende model is en dat ik in ieder geval mijn betaalde bedrag teruggestort wens op mijn rekening. Mail verzonden. Dan zie ik dat in het onderwerp een heel ander bestelnummer staat dan mijn ordernummer. Nog een mail erachteraan, ik zie dat u een ander bestelnummer gebruikt, was die maill eigenlijk wel voor mij bedoeld? Geen reactie. Ook niet de volgende dag. Weer klantenservice. Graag geld terugstorten. Ik krijg een mail en moet dan mijn rekeningnr terugmailen zodat het geld kan worden teruggestort. Mijn rekeningnr is toch bekend? Ik heb immers al betaald? Veel gedoe, groot bedrag van spaarrekening en geen resultaat. Terugboeken geld duurt minimaal 7 werkdagen. Dit kan echt veel beter. En daarvoor zijn geen grote ingrepen nodig. Gewoon logisch nadenken. Waarom een fiets als beschikbaar aanbieden als u weet dat hij niet beschikbaar is? Eerstvolgde model dan maar? U heeft het geld toch al binnen. Ai pijnlijk

 • Aanbevelen? Nee
10

groot assortiment

vriendelijke benadering en genoeg ruimte voor een goede keuze voor een fiets. we hebben 3 fietsen gekocht. met een snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie winkel met vakmensen

goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf!

Fantastisch bedrijf! Ik heb vorige week mijn fiets opgehaald bij Fietsenstunt. Tijdens het gehele aankoopproces ben ik altijd goed en tijdig geïnformeerd over mijn fiets. Zelfs toen er een fietskratje niet tijdig op voorraad was, werd ik hierover geïnformeerd. Ondanks de drukte tijdens het afhalen, namen de enthousiaste verkopers alle tijd voor ons en werd alles netjes uitgelegd hoe de fiets werkte. Ik ben als zeer tevreden klant de deur uit gegaan en kom hier zeker terug voor een volgende fiets. Verkoper Richard, bedankt voor de vakkundige ondersteuning en je enthousiasme

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar & goed

Snel geleverd met zeer goede service

 • Aanbevelen? Ja
6

Ze hebben hun best gedaan.

Dit is mijn derde en tevens laatste bericht hier. Na 2 eerdere reviews hier hebben ze hun best gedaan om mij als klant toch nog wat tevreden te stellen. Omdat je reviews ook niet kan verwijderen nu deze update. Uiteindelijk een deal kunnen maken over een duurdere fiets met minimale bijbetaling. Deze is keurig volgens afspraak geleverd. Na aflevering toch nog wat kleine issues maar deze zijn meteen opgelost. Wat dat betreft hebben ze echt hun best gedaan zaken in orde te maken.

 • Aanbevelen? Ja
1

Vreselijk

Asociale mensen aan de telefoon. Belofte na belofte die ze niet nakomen. Elke keer is het weer 'volgende week wordt de fiets bezorgd meneer, het is echt niet onze schuld meneer'

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Wat vervelend dat u een slechte ervaring met ons gehad hebt. Graag zou ik eens met u in contact komen om uw verhaal te bespreken, want dit komt ons totaal niet bekend voor. Ik heb u eerder een mail gestuurd, maar daar is niet op gereageerd. Ook uw gegevens zijn niet bekend in ons systeem. Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, Jordy Klantenservice Fietsenstunt.nl

10

Mooie winkel, goede sfeer

Wij zijn in de winkel in Hoorn prima geadviseerd en hebben twee elektrische fietsen gekocht (met een forse korting). De levertijd was minder dan vier weken wat erg kort is. We hadden vergeten het opname bedrag te verhogen dus het betalen verliep war chaotisch, toch uiteindelijk gelukt. Hierbij werden we in alle rust heel goed geholpen. Wat een leuke mensen werken daar! Het was erg druk in de winkel, maar de sfeer was erg relaxt. Toen bleek dat er door alle commotie iets was misgegaan met de korting werd dat de volgende dag netjes terug gestort op onze bankrekening.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben erg positief

Ik ben erg positief. Alles wordt in het werk gesteld om een passende fiets te leveren. De keuze in de verschillende merken is erg groot. Uiteindelijk hebben we beide een Pegasus gekocht, zeker bij dit bedrijf een fiets met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben het hele aankooptraject als persoonlijk en klantvriendelijk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en professioneel, conform gemaakte afspraken, geholpen

Het contact over en bestelling van onze nieuwe E-Bike verliep vlot. Veel aanbod van verschillende merken en type fietsen, en is extra informatie best wel prettig. Het is er altijd druk, wat mijn inziens een goed teken is, en er wordt goed de tijd genomen om je voor te lichten en vragen te beantwoorden, om de juiste keuze te kunnen maken. Mijn dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Andre.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend geholpen

Inmiddels fietsen mijn vrouw en ik alweer 4 weken op onze nieuwe fietsen, welke wij gekocht hebben bij Fietsenstunt in Hoorn. Vanaf het begin werden wij vriendelijk begroet en ongedwongen geholpen. Verkoper Ton nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren over de diverse elektrische fietsen want er stonden er genoeg. Ook het proefrijden op meerdere fietsen was prettig zonder dat we ons gehaast voelden. We hebben uiteindelijke gekozen voor prachtige (en dure) Koga fietsen, waar we nog wel een mooie korting op kregen. Gelijk mooie fietstassen erbij gekocht dus wij zijn helemaal klaar. We hebben er al heel wat mooie ritten op zitten en de fietsen bevallen geweldig. Dus ik denk dat het wel duidelijk is dat onze ervaring positief was, wat ik niet direct zo had verwacht van zo een grote zaak. Het is er wel altijd flink druk maar dat lijkt me een goed teken. Nog bedankt Ton!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen, erg tevreden

Ontzettend leuk geholpen in vestiging Hoorn. Er hangt een relaxte sfeer onder de collega's en mooi uitgebreid assortiment. Geslaagd voor de Koga Supermetro. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
1

verschrikkelijk slecht afhandeling en communicatie

Ik kocht de Sparta Drule ultra 23 heren levertijd 1/2 weken De fiets werd 1,5 week buiten de leertijd geleverd want de leertijd die bij de advertentie staat gaat over de levertijd van de fabrikant en niet over wanneer jij de fiets ontvangt (dat is toch logisch wordt er dan gezegd) De fiets is niet afgemonteerd door de werkplaats geen banden spanning banden niet uitgelijnd batterij niet op geladen spatbord houder los Kios 300 los sp connect niet mee geleverd en na meerdere malen mailen wordt er niet gereageerd ook de terugbel belofte is niks waard remmen zijn niet afgesteld maar de checklist is volledig afgevinkt de opzichter van de werkplaats wist me te vertellen dat idd De checklist wordt afgevinkt zonder daadwerkelijk de stappen te doorlopen en hoe vervelend dat voor hem was om dat keer op keer aan de klant uit te moeten leggen het moet niet gekker worden ook het stroomkabeltje ontbrak zodat ik de fiets niet kon opladen ik krijg geen contact met ze en reageren niet op mails vreselijke winkel Als je 4500 eu uitgeeft mag je toch enige service verwachten.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prima deal!

ik had in april een Batavus Finez E-Go besteld maar de levering duurde langer dan verwacht. Uiteindelijk naar de winkel geweest om een andere fiets uit te zoeken. het is de Sparta A-shine energy geworden. kwalitatief een betere fiets met meer opties. De prijs van deze fiets is al scherp en ter compensatie kreeg ik de accu upgrade van 350 euro gratis. prima deal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden klant

Ik heb een nieuwe Cortina dames fiets gekocht in de winkel in Hoorn. Zeer goede services door de verkopers die er rond lopen. Ze zijn allemaal erg vrolijk en houden van een grapje. En ze hebben natuurlijk verstand van fietsen. Mijn fiets was na twee weken al leverbaar en was helemaal perfect. Bij het ophalen hebben ze de fiets toegelicht hoe hij werkt en netjes afgesteld. Fietsenstunt is zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op 14 april mijn nieuwe racefiets…

Op 14 april mijn nieuwe racefiets opgehaald, eigenlijk kon dit pas na 13.00u maar na s'ochtends een belletje plegen om de fiets eerder op te halen, was dit geen probleem, deze stond klaar, mocht eerst nog proefrit maken alvorens hem te kopen en dat was prima gegaan, alles was netjes uitgelegd, en na de koop van nog wat accesoires de fiets meegenomen, nette service dus...

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Prima service, afspraken nagekomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben een e-bike gekocht

Wij hebben een e-bike gekocht voor onze dochter. Hierbij zijn wij diverse winkels in Hoorn en omgeving afgegaan. Het personeel van de fietsenstunt experience stoor in Hoorn is vriendelijk en legt goed uit welke mogelijkheden er zijn voor elk budget. Na een aantal test rondjes in de winkel uiteindelijk de juiste fiets voor haar gekozen. De fiets hebben wij inmiddels en de service blijft goed. 3/4 maanden na aankoop gratis onderhoud. Overal zijn wij zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

We hebben een deskundig advies gekregen…

We hebben een deskundig advies gekregen dat aansloot op onze wensen. Daarnaast waren de fietsen snel leverbaar waardoor we gauw konden genieten van heerlijke tochten. Het enige kleine punt dat is misgegaan is de aanvraag van twee dezelfde verzekeringen voor dezelfde fiets. Waardoor twee fietsen driemaal waren verzekerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snel geholpen!

Goede service en snel geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
1

Ontzettend teleur stellend!!

Als 0 ster kon selecteren deed ik dat. vanaf het moment van de order TOT de levering was het goed, de fiets snel in huis. De afspraak gemaakt, en vervoerder was optijd. Helaas een paar kleine transport schades aan de fiets, maar hey, dit kan gebeuren. Na dat fietsnet met wat touwtrekken de juiste 4 amp lader opgestuurd heeft ipv de mee gegeven 2 amp lekker aan het fietsen gegaan... Na een maandje fietsen wat kleine klachtjes ontdekt, ( afmontage van de fiets was matig, rem handles los, speling op achterdrager, voorspatboard los, standaard los, zadel los, en stuurpen los ) monteur aan huis gehad van Fietsned. prima service en goede monteur. Nu probeer ik al vanaf februari een onderhoud afspraak te plannen, maar dit blijkt lastig, begin mei kwam uiteindelijk de monteur, maar had alleen de order alleen een paar kleine puntjes op te lossen/ te bekijken. Na de constatering van deze dat het voorwiel lager, en het balhoofd lager stuk zijn deze onderdelen besteld. Afspraak werd geanuleerd, want delen zijn backorder. Nieuwe afspraak gemaakt, weer geanuleerd, backorer.. weer afspraak gemaakt... maar ondertussen zijn we begin JULI en heb ik een fiets met speling, krakend voorwiel en heeft ie gewoon zijn beurt nodig.. Nee.. ik ben niet heel blij.. ook de comunicatie is niet fijn, want niemand weet van wat er moet gebeuren.

 • Aanbevelen? Nee
10

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, super vriendelijke medewerkers en een goede service, zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd