Zeer teleurstellende en stressvolle ervaring. Op 26 april heb ik een nieuwe Cortina E-U4 Next Denim Active Line+ Smart DB7 2025 besteld voor €2.499, in een specifieke maat en uitvoering die elders lastig verkrijgbaar is. Op basis van de aangegeven levertijd en meerdere toezeggingen rekenden wij op tijdige levering. Bij de bezorgpoging op 4 mei bleek echter dat de als nieuw verkochte fiets: - al 11 km op de teller had; - meerdere beschadigingen vertoonde; - vies/modderig was; - zonder lader werd geleverd; - en een vrijwel lege accu had. De fiets is direct weer meegenomen door de bezorger, waarbij expliciet werd toegezegd dat de daaropvolgende week een nieuwe, complete en onbeschadigde fiets geleverd zou worden in dezelfde kleur, maat en specificaties. Na het uitblijven van levering volgden meerdere contactpogingen per e-mail en telefonisch. Uiteindelijk werd pas op het allerlaatste moment van een door mij gestelde termijn inhoudelijk gereageerd. Omdat de specifieke fiets in deze uitvoering en maat moeilijk verkrijgbaar is, heb ik mij redelijk opgesteld en ben ik akkoord gegaan met een alternatieve oplossing (inclusief lader en compensatie), waarmee Fietsenstunt expliciet akkoord ging. Daarbij werd aangegeven dat de planning de volgende week zou plaatsvinden, wat op dat moment al neerkwam op ongeveer drie werkweken na de oorspronkelijke toezegging van levering van een nieuw exemplaar. Vandaag, 22 mei, is er echter nog steeds totaal geen zicht op een oplossing: geen planning, geen concrete communicatie, geen leverdatum en geen levering. Ondanks meerdere toezeggingen en ruime kansen om dit correct op te lossen, blijft sprake van aanhoudende radiostilte. Daarnaast is, ondanks dat ik op 28 april expliciet had aangegeven de aangeboden verzekering niet te willen en hiervan ook een schriftelijke bevestiging van verwijdering had ontvangen, later alsnog zonder mijn toestemming een verzekering op mijn naam geactiveerd, terwijl de fiets feitelijk nooit geleverd is gewees
Een maand geleden heb ik bij jullie een fiets besteld en tot op heden heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Ik vind het onbegrijpelijk dat het zo lang moet duren voordat er überhaupt een accu geleverd wordt, waardoor de complete levering van de fiets blijft uitstaan. In de afgelopen weken heb ik meerdere keren contact gezocht via e-mail, maar daar wordt simpelweg niet op gereageerd. Daarnaast heb ik diverse keren telefonisch contact opgenomen. Iedere keer krijg ik te horen: “volgende week”. Inmiddels zijn we een maand verder en die “volgende week” lijkt eindeloos door te schuiven. Vandaag heb ik opnieuw telefonisch contact opgenomen. Daarbij werd aangegeven dat er contact opgenomen zou worden met de distributeur en dat ik daarna iets zou horen. Inmiddels zijn we ruim vijf uur verder en ik heb nog steeds niets vernomen. Ik vind deze gang van zaken absoluut geen service en eerlijk gezegd gewoon niet acceptabel. Ondertussen hebben jullie wel al €1500 van mij ontvangen, terwijl ik nog steeds geen fiets heb.
Mooie fiets voor een mooie prijs. Aanrader wat mij betreft
Mooie fiets prima levering
Prachtige fietsen gekocht na goede uitkeg in de winkel. Bedankt en succes!
Super goed geholpen door Severin in de winkel in Wieringerwerf.
In februari gemeld dat de accu van de fiets niet meer naar behoren werkt. Accu had veel te korte levensduur dus we mochten de accu terugsturen en fietsenstunt zou via fabrikant kijken of er een coulance regeling mogelijk was. Dat lukte en de accu zou begin april bij Fietsenstunt binnenkomen. Maar wij hoorde maar niets dus half april weer gebeld en gemaild. Werd er gezegd over paar dagen komt de accu binnen en zou ik het direct horen. Na weer bellen en mailen op 22 april weer contact gehad. En weer werd er gezegd over paar dagen. Die dag heb ik ook contact met de fabrikant gehad ( er waren geen leveringsproblemen ivm accu)en het bleek dat de accu al op 21 april bij Fietsenstunt geleverd was ( ze hadden gezegd dat ik het dan gelijk zou horen). Op 25 april weer gebeld toen kreeg ik te horen dat de werkplaats dicht was maar dat ik dinsdag 28 april wat zou horen ( dan was er sowieso iemand op de werkplaats werd er gezegd vanuit de klantenservice)en dat de accu dan met DHL mee kon. Het laat zich al raden, we hebben weer niets gehoord. Na weer een mail en bellen nu eindelijk ( 30 april) de accu binnen .
Originele beoordeling
In februari gemeld dat de accu van de fiets niet meer naar behoren werkt. Accu had veel te korte levensduur dus we mochten de accu terugsturen en fietsenstunt zou via fabrikant kijken of er een coulance regeling mogelijk was. Dat lukte en de accu zou begin april bij Fietsenstunt binnenkomen. Maar wij hoorde maar niets dus half april weer gebeld en gemaild. Werd er gezegd over paar dagen komt de accu binnen en zou ik het direct horen. Na weer bellen en mailen op 22 april weer contact gehad. En weer werd er gezegd over paar dagen. Die dag heb ik ook contact met de fabrikant gehad ( er waren geen leveringsproblemen ivm accu)en het bleek dat de accu al op 21 april bij Fietsenstunt geleverd was ( ze hadden gezegd dat ik het dan gelijk zou horen). Op 25 april weer gebeld toen kreeg ik te horen dat de werkplaats dicht was maar dat ik dinsdag 28 april wat zou horen ( dan was er sowieso iemand op de werkplaats werd er gezegd vanuit de klantenservice)en dat de accu dan met DHL mee kon. Het laat zich al raden, we hebben weer niets gehoord. Ik heb hier inmiddels een heel naar gevoel over en vraag mij inmiddels heel erg af of we de accu nog wel gaan krijgen.....Zelfs vandaag heb ik aan einde van de dag nog een mail gestuurd zowel aan klantenservice en de werkplaats. Maar deze is niet beantwoord.....
Het bestellen van de fiets ging prima. Mooie prijs en gratis levering. Toen ik de verkeerde batterij had besteld kreeg ik heel snel via de mail antwoord dat dit nog gewisseld kon worden, fijn! Daarna werd het helaas minder, op mijn mailtjes met vragen over de levering kreeg ik geen antwoord. Uiteindelijk de verkeerde mails over levering gehad waardoor ik van alles had geregeld en de fiets niet kwam die dag. Uiteindelijk maar gebeld, toen kreeg ik eindelijk reactie. De vervoerder, bom transport maakte gelukkig alles goed en hield mij super goed op de hoogte. Fiets werd netjes op afgesproken tijd geleverd. Top!
Mn dochter heeft van haar eigen spaargeld een Cortina Elett gekocht. De achterband ging meteen na 1 km lek/klapte en hebben wij lokaal laten repareren omdat Fietsenstunt niet bereikbaar was; maar Fietsenstunt vergoedde wel netjes de gemaakte kosten. Qua prijs en servicebelofte kan de lokale dealer niet op tegen wat Fietsenstunt belooft. En goede communicatie over de levertijd en de aflevering; dit ging helemaal goed conform afspraak en de fiets werd rijklaar afgeleverd. Wel zou de communicatie over 2 jaar Zorgeloos service beter mogen: maak meteen de afspraak voor de 1e beurt want nu moet je zoeken op de site en er zelf achteraan. Hoe vaak service wordt geleverd in die 2 jaar is ook niet echt duidelijk.
Batavus Finez fiets gekocht. Snelle levering en goed contact met vervoerder over de te leveren tijd. Zou zo weer een fiets kopen bij Fietsenstunt.
Probleem met motor van Ebike super opgelost, ondanks dat ik uit de garantie was.Had nog een ander probleem,breng hem maar. Werd meteen naar gekeken en ook direct gerepareerd Wat een Top gasten in Wieringerwerf Dank jullie wel mannen
Een Sensa Cintura 2026 gekocht. 300€ goedkoper dan elders. Binnen 2 weken geleverd. Hoewel ik netjes een mail kreeg hoe één en ander zou gaan m.b.t. leveren was de mail toch niet duidelijk genoeg, althans voor mij. Kreeg al een mail voor een review maar had nog geen fiets. Hierop gereageerd. Klantenservice mailde netjes terug dat de fiets bij de vervoerder is en als ik binnen bepaalde tijd geen reactie had kon ik weer contact opnemen. Dit was niet nodig. Werd netjes door de vervoerder geappt over de tijd dat de fiets bezorgd zou worden. Inderdaad fietsklaar. Netjes met veel doeken erover stond hij in de bus en alle plekken die een kras konden krijgen waren met tape beplakt die gemakkelijk te verwijderen was. Tevreden. Tijd voor mijn eerste ritje!
Heke mooie Cube gekocht na kundig advies van de verkoper. Bij afhalen in de winkel alles keurig uitgelegd
Bij aankoop van een Popal fiets stond er bij aankoop - op voorraad en binnen 2-3 weken geleverd. Fiets bleek niet op voorraad en bij navraag onduidelijke antwoorden over exacte leverdatum. Uiteindelijk de fiets ontvangen, hier was de totale bagagedrager scheef en kan de accu in de fiets niet worden opgeladen zonder deze eerst eruit te klikken met de sleutel. Zeer onhandig. Bij ontvangt dit aangegeven dat dit niet conform verwachting is en dat een scheve bagagedrager niet hoort. De reactie is dat dit hoort bij dit type fiets, iets wat zeer ongeloofwaardig is gezien foto’s van andere concurrenten. Tot nu toe weer geen reactie en ook geen meewerkende proactieve benadering richting de klant. Niet hier kopen, je kunt voor die paar tientjes beter naar een locale dealer dan weet je tenminste wat je koopt…
Dank u wel voor uw uitgebreide feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat uw ervaring rondom de levering en communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wat betreft de levertijd begrijpen we dat de onduidelijkheid hierover frustrerend is geweest. Wij zijn hierin soms afhankelijk van informatie vanuit de fabrikant, maar dat neemt niet weg dat wij duidelijker hadden moeten communiceren. Ten aanzien van de bagagedrager en het opladen van de accu nemen wij uw melding serieus. Een fiets hoort bij aflevering netjes afgemonteerd en gebruiksvriendelijk te zijn. Inmiddels zijn wij met u in contact en werken wij samen aan een passende oplossing. We doen ons best om dit zo spoedig mogelijk naar tevredenheid af te ronden. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Team Fietsenstunt.nl
Goede prijs en keurig afgeleverd waarbij enkele vragen die ik nog had vriendelijk beantwoord werden door chauffeur Chris. Tevreden!
Heb nieuwe fiets gekocht bij deze zaak Na ik hem uit de schuur pak en in huis het stuur afstel klapt de achterband (Is veel te hard opgepompt) Had een1 km gereden De zaak gebeld maar zit niet in de garantie Krijg geen nieuwe band Fiets van 3300€ Dit is echt belachelijk Koop hier niet
Beste Roeland, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat u direct na aankoop een probleem heeft gehad met de achterband. Dat is uiteraard niet de start die u van een nieuwe fiets mag verwachten. We hebben inmiddels samen contact gehad en zijn blij dat we in goed overleg tot een passende oplossing zijn gekomen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en we vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel én een veilige fiets de weg op kunt. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Fietsenstunt.nl
Prachtige Cube gekocht bij de mannen in wieringerwerf. Zeer vriendelijk geholpen en uitgebreid uitleg gekregen. Dik tevreden. ga zo door
Duidelijke site Goede info Goeie levering
Prachtige Cube gekocht voor scherpe prijs. Heel blij mee!
Goede prijs, fiets en aflevering
Ik heb onlangs mijn nieuwe Cube fiets bij Fietsenstunt gekocht en ik ben zeer tevreden met mijn keuze. De website is overzichtelijk en het aanbod is duidelijk. Ik had wat vragen over een specifiek model en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen. De fiets werd keurig geleverd en helemaal klaar om op te fietsen. Al met al een prettige ervaring en ik zou Fietsenstunt.nl zeker aanraden.
Van het chatten met een medewerker van de winkel tot en met de bestelling online is alles goed verlopen . Ik werd tussendoor op de hoogte gehouden wanneer de levering ging plaatsvinden . Levering is perfect verlopen op het tijdstip dat was afgesproken met de bestuurder van vervoerdienst . Ik ben zeer tevreden met deze elektrische fiets van CUBE . Doe zo verder voor alle medewerkers van fietsenstunt .nl
Top fiets, goed afgeleverd en op de hoogte gehouden over de aflevering. Zeker aanbevolen! Groet, Sander
Ik ben heel blij met mijn nieuwe Cortina. Goed geadviseerd door vriendelijke dame op de klantenservice. Ik zou zeggen; dikke aanrader!
Al meerdere fietsen besteld hier en altijd goed
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.