Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling ! Dag, datum en uur levering naar België zoals afgesproken, dus perfect. Over nazorg/garantie kan ik geen oordeel geven. Bestelling maar op 26 februari en levering, op de door mij gevraagde datum van 15 maart. Deze fiets kon wel al vroeger geleverd worden maar men toonde begrip voor mijn vraag. Waarvoor Da
VerbeterpuntenTot hiertoe geen ! Eventuele kopers uit België mogen zich niet laten afschrikken voor aankoop bij deze firma omdat ze in Nederland is gevestigd ! Vergelijk de prijs maar eens !
Pluspunten
Snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar. Prima informatieverschaffing via email over stand van zaken.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Op tijd geleverd. Fiets tip top in orde
Pluspunten
Zeer goede service en ook heel fijn dat alles afgemonteerd wordt afgeleverd, zelfs de montage van fietsmand en fietskrat op de fietsen.
Pluspunten
Na de bestelling , snel een reactie via mail en een afspraak voor levering gemaakt.
VerbeterpuntenBeschrijving bijleveren..... ik wist niet hoe ik de verlichting aan kon zetten.. na een mail gestuurd te hebben ging het snel en wist ik wat ik moest doen.
Pluspunten
Erg scherp geprijsd en ruim assortiment. Fietsen afgemonteerd geleverd en volgens afspraak. Vriendlijk geholpen door personeel (net na sluitingstijd op Zat. middag) Op de hoogte gehouden wanneer de status van de bestelling veranderde.
VerbeterpuntenSite geeft niet aan of een produkt op voorraad is, maar een telefoontje gaf uitsluitsel en de gemelde levertijd werd ook daadwerkelijk waargemaakt. Hadden nog wel even alle boutjes kunnen natrekken (het was nou ook niet so dat de fiets op uitelkaar vallen stond en alles zat gewoon fabrieksvast), maar ja wat verwacht je voor zo\'n scherpe prijs.
Pluspunten
in het begin onduidelijk hoe het zat met andere website, concurrent. Na uitleg duidelijk verhaal.
Verbeterpuntenhet afsluiten van de verzekering kon iets makkelijker en in één keer, maar daar werd al aan gewerkt
Pluspunten
communicatie prima,fiets keurig ingepakt bezorgd.
Verbeterpuntente laat mail wanneer fietsen geleverd worden om23.30 uur. andere vervoerder dan vermeld,geen tijdsbestek gemeld, zelf vervoerder gebeld.op site staat fiets rijklaar geleverd zelf stuur rechtzetten, geen probleem trouwens.
Pluspunten
snel antwoord op mijn mail. perfect
Pluspunten
Duidelijke website, perfecte prijzen en snelle levering
Pluspunten
UItstekend behandeld
Verbeterpuntenmeer reclame op het adres.
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerkers ook telefonisch bereikbaar
VerbeterpuntenSlotnummer en framenummer op factuur vermelden
Pluspunten
snelle levering, goedkoper dan de in de winkel,telefonisch goed te bereiken en behulpzaam personeelslid aan de telefoon
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Super snelle levering!!! Ik heb n lief moederfiets besteld, de prijs was ruim 100 euro lager als bij andere winkels.... binnen vier dagen had ik mijn fiets
Geachte klant, Als eerste bedankt voor uw positieve reactie en ervaring met ons. U hoort automatisch via de e-mail de factuur van ons te ontvangen, deze gaan wij u nogmaals sturen.
Pluspunten
Prijs, oplossings gerichte service.
VerbeterpuntenHanteer de juiste voorraadinformatie. Stuur geen bevestiging en vermeldt niet dat de fiets wordt geleverd terwijl deze er niet meer is!
Pluspunten
Duidelijke website, behulpzaam
VerbeterpuntenOnze levering had een vertraging omdat de betaling niet automatisch verwerkt was. Dus dochter had wat tranen. Inmiddels helemaal blij met haar nieuwe fiets.
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.