Pluspunten
We hadden afgesproken om de fietsen op te halen. De gazelle\\\'s stonden vier dgn later klaar, ze werden netjes afgesteld, even een stukje test fietsen en klaar. Het stuur werd zelfs nog iets bijgesteld. Er werd ook geholpen met de fietsen op de fietsendrager te plaatsen.
Pluspunten
Easy to use web site and quick communication via email. Delivery was as agreed
Pluspunten
Snelle service! Perfect in zijn totaliteit!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Die heb ik niet
VerbeterpuntenVinden van alles uit om niet te leveren aan de aangekondigde beschreven prijs. Heb klacht overgemaakt bij ECC België.
Pluspunten
Zeer goede service, mogelijkheid om zitje aan stuur te monteren terwijl dit niet standaard is bij de fiets
Pluspunten
Duidelijk.
Pluspunten
goede keus prijs /kwaliteit goed snelle levering vriendelijk personeel
Pluspunten
Goedkoopste prijs en super service. Verkeerde bel was meegeleverd, deze is samen met kinderzitje kostenloos nagestuurd! Fiets woensdags besteld en zaterdags afgehaald. TOP!
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
Dichtbij en goed te bereiken
betere communicatie met cortina
Pluspunten
De gewenste fiets bleek toch niet op voorraad te zijn (door een misverstand). Ik kreeg toen de duurdere uitvoering (met 7 ipv 3 versnellingen) voor de prijs van de fiets met 3 versnellingen. Snelle levering en fiets volledig rijklaar afgeleverd. Prima service!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit Betrouwbaar Goede communicatie momenten Levering op afgesproken tijd
VerbeterpuntenZou handig zijn als op de site zou staan of de fiets op voorraad is
Pluspunten
keurig geleverd, volledig gemonteerd, ook de bijbestelde mand erop gezet!
Verbeterpuntenmis een bon bij de bestelling, garantiebewijs?
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Goede website, snelle levering... leverdatum 1 dag verschuiven geen enkel probleem... kortom... qua aanschaf een aanrader. Nazorg nog geen ervaring mee.
Pluspunten
Goed geïnformeerd over stand van zaken bestelling.
Pluspunten
Directe en snelle communicatie via Mail
VerbeterpuntenLeverdata beter in de gaten houden, zodat er niet achter wordt vermeld dat levering 22 weken duurt!! Dat was wel erg jammer. Dat er fietsen met zo\'n lever termijn wel op de site te koop staan. In ons geval was dat de: Cortina Utility U4 Transport N3 Heren 2013
Pluspunten
Redelijk snelle levering en de fiets was direct klaar voor gebruik
VerbeterpuntenNee
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.