Pluspunten
Vriendelijk personeel in de winkel en nemen echt de tijd voor je. Meerdere fietsen proef kunnen rijden en geslaagd voor 2 qwic fietsen met snaar. Sterkste accu gekocht en fietstassen.
VerbeterpuntenZou niet zo weten
De bezorgdienst had de fiets achter de poort gezet, omdat er niemand thuis was. Daar belde hij wel later op om dit te zeggen. Wel vreemd voor zo'n bedrag om het daar maar neer te zetten.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle, goede dienstverlening, wij hadden een verkeerde fiets besteld maar er werd totaal niet moeilijk gedaan over omruiling. Kennis en vakmanschap waren niet van toepassing aangezien wij de fiets online besteld hebben en er verder geen dialoog heeft plaats gevonden, nazorg en garantie moet evt. nog blijken. Wij zijn zeer tevreden.
Een fiets besteld op de site, waarbij wordt vermeld dat de levertijd 1 - 2 weken is. Echter 3 dagen na de bestelling ontvang ik een mail dat ik de fiets na 7 weken wordt geleverd. Ik ben erg ontevreden over deze dienstverlening
Pluspunten
-ruime keuze aan fietsen en servicemogelijkheden -redelijk goede prijs
Verbeterpunten-op de site stond levering binnen 1 a 2 werkdagen, maar na bestelling bleek ik de fiets pas na 1 week te kunnen ophalen. -het afhaalpunt was moeilijk te herkennen.
Pluspunten
Afgelopen jaren meerdere fietsen bij dit bedrijf gekocht en elke keer weer verrast in de perfecte communicatie en de extra service die ze bieden bij het afleveren. Fiets rijklaar afgeleverd en extra onderdelen gemonteerd, ook de hoogte werd goed gezet. Super service!
VerbeterpuntenGa zo lekker door en geen opmerkingen
Pluspunten
Snelle levering Goed geholpen aan de telefoon
Bezorgkosten te duur, 5 euro op product van 10 euro
Jammer dat de fiets alleen bezorgd werd. Graag had ik er nog even op willen zitten ivm hoogte van mijn zadel.Na mijn broerte (herseninfarct ) werkt mijn recterkant minder dus het kkosstte mij 2 dagen om et zadel omlaag te krijgen, Moer zat muur vast
Pluspunten
Prettig geholpen en de fiets werd op de afgesproken dag geleverd.
Pluspunten
Vooral goed en deskundig advies gekregen. Wij hebben contact gehad via de chat en zijn naar de winkel gereden en hebben 2 elektrische qwic fietsen uitgezocht. Geen opdringerige verkoop, maar goed geluisterd naar onze wensen. In de winkels een tevreden deal kunnen maken.
VerbeterpuntenWij hebben nog geen polis ontvangen, komt deze nog?
misschien toch de gebruiksaanwijzing van een display leveren bij een electrische fiets. Dat scheelt de klant eentelefoontje en e-mails
Pluspunten
Snelle reactie via de chatfunctie op de website
Pluspunten
Goede communicatie en betrouwbaar. Zoals afgesproken werd mijn fiets ook geleverd.
Pluspunten
heel tevreden
Pluspunten
personeel Ton
VerbeterpuntenPrijzen kloppen niet
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.