Pluspunten
De levering duurde aanvankelijk wat langer (meerdere maanden) met daarbovenop nog eens een vertraging van een maand. Maar dat lag meer aan de populariteit van de Batavus dinsdag exclusief dan aan Fietsenstunt. In Duitsland waar ik woon was de fiets bij de lokale winkelier (uit vooraad) meteen (dat beweerde hij tenminste) leverbaar. Maar ziin prijskaartje was dan wel een goede 300€ duurder. Geduld hebben loont zich dus. De fiets is absoluut top, rijdt als een veertje. Magura hydraulische remmen en rubberen "ketting" heerlijk. De leveringskosten naar München waren alleszins redelijk. Fietsenstunt: erg aardige en gemotiveerde mensen en telefonisch goed bereikbaar.
Pluspunten
Enthousiaste medewerker. Voor onze tweeling 2 cortina' gekocht, deze zijn gratis bezorgd en binnen de afgesproken tijd. Super verrassing en gratis een krat gekregen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling. Ook beantwoorden van email en telefonische vragen en verzoeken werd snel afgehandeld
VerbeterpuntenGeen handleidingen bij de fiets of informatie mbt framenummer en hoe te verzekeren.
Pluspunten
Goede, snelle service! Ik heb hier een fiets besteld ivm de goede recensies en zo heb ik het zelf ook ervaren. Fijn dat het niet gewoon een webwinkel is, maar dat je telefonisch een vakman te woord krijgt als je belt voor vragen. Ik had naast mijn fiets ook accessoires besteld, waarvan ik er één heb terug gestuurd en netjes mijn geld terug ontvangen. Geen verzendkosten voor de fiets is ook heel netjes!
VerbeterpuntenJammer dat het terugzenden van één van de accessoires op eigen rekening was.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, super snelle levering en vooral de kwaliteit. Alle bestelde accessoires gemonteerd op de fiets. Ik geef dan ook bijna een 10-:) ga zo door
VerbeterpuntenTot nu geen
Pluspunten
Snelle levering, geleverde extraatjes zonder extra kosten, nakomen van afspraken (zoals beloofde korting), goedkoopste
VerbeterpuntenGeen, ben heel tevreden!
Pluspunten
Goede communicatie over levertijd en levering. Goede herstelactie toen er sprake van een foutje bleek te zijn.
VerbeterpuntenNog niet
Pluspunten
een zeer goede service en ook contact werkt prima
Pluspunten
Goedkoop, betrouwbaar en hebben naast deze voordelen de service bijzonder hoog in het vaandel staan. Wij hadden 2 elektrische fietsen van Batavus gekocht, na 2 weken viel het display weg, helaas voor ons waren we op vakantie. Wij hadden gelukkig een servicepakket afgesloten en na 1 dag stond de servicewagen op de camping en is het display vervangen. Wij konden weer genieten van onze vakantie, dit noem ik nou service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super klantvriendelijk, goed geholpen door Cathy.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Blij verrast met het grote aanbod in de winkel. We konden op meerdere elektrische fietsen proefrijden en na overleg viel de keuze op de qwic. We hebben gelijk geprofiteerd van de gratis 5 jaar garantie, dit was voor ons belangrijk, gezien we niet vlakbij de winkel wonen. Nogmaals onze completen voor het juiste advies, dit voelde meteen goed.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Doet wat t zegt. Meteen reactie op mail.
VerbeterpuntenWeet ik nu nog niet. Heb fiets pas 1 week
Pluspunten
22 Juli Batavus fiets + tas + computertje besteld. Levertijd van de fiets 2 weekjes, maar je kan ook niet alles op voorraad hebben. Computertje was al keurig op de fiets bevestigd bij aflevering. De tas kon niet meer geleverd worden, maar er werd een uitstekend alternatief geboden en binnen enkele dagen geleverd. Prima communicatie en nazorg van fietsenstunt.nl (Mooie, overzichtelijke, uitgebreide webshop ook) Zeker een aanrader en terugkomer
VerbeterpuntenTopservice, jongens en meisjes!
Pluspunten
Enorm klantvriendelijk en goed geadviseerd over de accesssoires die wij zochten, veel kennis aanwezig bij het personeel, met name meneer Neuvel bedankt.
Pluspunten
Snelle levering en kennis van fietsen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer gunstige prijs, 20% onder de winkelprijs Fiets was in NL bijna niet te krijgen, levertijd ca 11 weken ivm vakantie. Dit was ook de levertijd die ik bij diverse winkels doorkreeg (indicaties obv fabriek). We hadden de fiets besteld in de wetenschap dat deze pas in september zou komen. Toch kwam deze al half juli 'ik heb er nog een kunnen regelen'. Top! Fijn was nog de actie 'zonder verzendkosten'. Fiets werd gemonteerd geleverd. Prima verpakt en op de aangekondigde tijd geleverd. Daar gaan we nog heel veel plezier van beleven!
Pluspunten
Duidelijk, snel en betrouwbaar!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Maken waar wat ze beloven! Moederfiets is geleverd met het voor en achterzitje gemonteerd, we konden meteen fietsen. Bedankt voor de uitstekende afhandeling.
Pluspunten
Prijs is scherp, maar dat laat zich ook wel terug zien in de kwaliteit in negatieve zin.
VerbeterpuntenIk adviseer om hier niet te bestellen: - Fietsen worden niet rijklaar afgeleverd (zie ook andere recensies) - Fietsenstunt probeert onder de wet uit te komen. Je moet juridisch gevecht aangaan om je recht te halen - Fietsenstunt heeft maar twee vestigingen in Noord-Holland en geen landelijke dekking. Hierdoor zijn ze niet in staat om reparaties uit te voeren bij jouw lokaal. Reparaties bij lokale fietsenmaker zal leiden tot discussie van rekening. Opsturen van de fiets naar Fietsenstunt kost je telkens EUR 30. Retourzending kost mogelijk ook geld? - Je moet nabellen voor je je geld terugkrijgt.
Geachte meneer Zandbergen, Uiteraard bijzonder vervelend dat de levering niet naar wens is verlopen, echter hebben wij meerdere oplossingen aangedragen op uw dochter zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van de fiets. Wij hebben voorgesteld om een nieuw wiel op te sturen en een financiële compensatie, maar helaas zijn we hier niet uitgekomen. Wij hadden het graag anders gezien en zoals aangegeven op onze website worden onze fietsen wel 100% rijklaar gemonteerd geleverd, dat er tijdens uw levering schade is ontstaan, is bijzonder vervelend. U heeft zelf een prijsindicatie opgevraagd bij een fietsenmaker in uw regio, echter viel deze veel te hoog uit, waardoor u de fiets kon retourneren en elders de fiets kunt aankopen in uw eigen regio.
Pluspunten
Vakmensen
Pluspunten
Niets op aan te merken!
Pluspunten
Goed geholpen en een echt bedrijf wat er achter zit, mooie winkel met uitgebreide keuze.
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.