Pluspunten
Service uitstekend!
Pluspunten
Snelle reactie via twitter. Scherpe prijzen.
VerbeterpuntenHet afhaalpunt was werkelijk het meest klantonvriendelijke bedrijf waar ik ooit ben geweest: -niemand deed open toen ik aanbelde in de stromende regen (van een andere klant hoorde ik dat ik aan de zijkant naar binnen kon gaan) -ik werd bij binnenkomst niet begroet. Sterker nog ik werd genegeerd. -Toen ik vroeg of ik daar goed was voor het afhalen van mijn fiets kwam er geen reactie. Medewerkers maakten onderling ruzie wie mij te woord moest staan. -Uiteindelijk stond iemand mij te woord maar bleef onduidelijk hoe het met mijn fiets zat. -na 10 minuten kwam fiets pas te voorschijn. Helemaal ingepakt terwijl hij rijklaar zou zijn. -ik mocht niet kijken of mijn fiets oké was maar mest eerst tekenen. -Ik moest zelf het karton en plastic van fiets verwijderen -Het ;pinnen ging uiterst onprofessioneel. De medewerkster had geen idee wat ze deed waardoor het meer dan 10 minuten heeft geduurd. Ondertussen zat mijn man met onze hongerige en dus huilende baby in de auto te wachten. Ik zou de optie ophalen bij locatie Utrecht dus niet meer aanbieden of een andere locatie kiezen want dit was een vreselijke ervaring!
Pluspunten
Snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenAlles ging naar wens.
Pluspunten
Goed contact
VerbeterpuntenEr ging alleen iets mis met de leverdatum maar goed gekomen
Pluspunten
Snelle en goede levering. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Goede uitleg, namen de tijd voor je. Mocht meerdere fietsen uit proberen.
VerbeterpuntenIets langere levertijd. Misschien de klant op de hoogte brengen.
Pluspunten
Snelle levertijd en snelle communicatie
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs
VerbeterpuntenFiets was op bepaalde plekken beschadigd. . Beetje jammer op een nieuwe fiets.
Pluspunten
Makkelijk online te bestellen Snelle terugkoppeling na bestelling.
Pluspunten
Uitstekende prijzen, prima communicatie over levertijd en afleverdatum en -tijdstip
Pluspunten
Leuke en vriendelijke mensen, daarnaast snel geleverd.
Pluspunten
Vakkundig advies, prima prijs en snelle levering. Kortom, een aanrader!
Pluspunten
Duidelijke website, scherpe prijzen, prima service. Fiets stond keurig afgemonteerd klaar op het afgesproken moment. Erg tevreden en zeker een aanrader.
Pluspunten
Vakkundig en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenOp website graag een voorraadindicatie aangeven, voor dat er een bestelling wordt gedaan, dan wel een levertijd.
Pluspunten
Dat jullie ook winkels hebben met vakkundig personeel. Daarnaast de lage prijzen uiteraard.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Stad en land gezocht naar deze fiets, maar Fietsesntunt kon binnen 2 dagen bezorgen. Daarnaast vriendelijk personeel. Wij zoeken voor onze dochter ook nog een fiets, dus jullie zien ons snel terug;-)
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.