Pluspunten
Goede prijs en zeer vlotte levering. Fiets was niet op voorraad, maar werd 1,5 week later al bezorgd. Telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
VerbeterpuntenE-mailcommunicatie zou iets beter kunnen. Nu krijg je vrij summiere info. Maar ze zijn telefonisch goed bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk te woord gestaan
Pluspunten
Fiets rijklaar afgeleverd en alle accessoires gemonteerd, top!
Pluspunten
Komen vertrouwelijk over! Prijs gunstig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerlijk en betrouwbaar Top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
klantvriendelijk geholpen. Wij hebben een BSP moederfiets gekocht en het voorzitje, achterzitje en mand waren al gemonteerd, dit zonder extra kosten! Telefonisch goed er doorheen geholpen en bij het afhaalpunt in Zoetermeer ook goed geholpen. Onze dochter blij en op de fiets terug naar huis! Nogmaals dank!
VerbeterpuntenVerzekering elders goedkoper!
Pluspunten
Zeker tevreden met onze tandem. Duidelijke informatie en vooral kennis van zaken bij dit bedrijf!
VerbeterpuntenCreditcard betaling accepteren
Pluspunten
Heel goed telefonisch bereikbaar, snelle levering, fiets wordt geheel gemonteerd geleverd dus je hoeft niet zelf pedalen erop te zetten en stuur recht te zetten zoals bij andere online fietswinkels.
Pluspunten
- info via mail gevraagd, direct correct geinformeerd geweest! - vriendelijk - snelle levering - zeer correcte prijs
Verbeterpuntengeen tot nu toe
Pluspunten
goed telefonisch bereikbaar
Verbeterpuntenvia de website gelijk afhaalpunt op kunnen geven
Pluspunten
Goede fiets voor een goede prijs!
VerbeterpuntenHelaas in eerste instantie een verkeerde levering, waarbij fiets ook nog een lekke band had. Dit is echter positief opgepakt en de nalevering werd meteen geregeld. In tweede instantie was nog niet voldaan aan de extra opmerking een slot te plaatsen, maar ook dit werd meteen opgepakt en het slot werd meteen nageleverd.
Pluspunten
Lage prijs en ik werd via de mailt goed op de hoogte gehouden over mijn bestellling.
VerbeterpuntenAls op de website staat dat een product op voorraad is en binnen 2 tot 3 dagen geleverd zal worden, mag dat geen 12 dagen kosten. Als iets niet op voorraad is, moet je dat op je website aanpassen. Anders doe je valse beloftes! Zelfs toen ik bericht had gekregen dat mijn fiets niet op voorraad was en pas veel later geleverd zou worden, stond op de website toch nog steeds dat hij wel binnen 2/3 dagen geleverd kon worden. Ik vind dat tamelijk slordig en zeker bij zoiets als een fiets, die je gewoon snel wilt hebben!
Pluspunten
fiets op voorraad en daardoor snelle levering. Prachtige fiets. Onze zoon is er enorm blij mee. Na 1 dag viel de fiets om en brak de versnellingsknop. Deze werd gelijk kostelijk hersteld. Super service!
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien meer personeel , was erg druk in de winkel bij het afhalen
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenDuidelijke communicatie via telefoon
Pluspunten
Duidelijke telefonische informatie, snelle verwerking en levering.
Pluspunten
Leuke en vriendelijke mensen. Vooral ton weet er veel van.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie! Doorgaan zo!
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vragen en snelle levertijd...
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Correct en netjes geholpen. Goede service,
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.