Pluspunten
Ik ben prima geholpen door dit bedrijf. Alle gemaakte afspraken waren duidelijk en helder gecommuniceerd. Mijn dochter fietst heerlijk op haar nieuwe fiets. TOP. Dank jullie wel
Pluspunten
Snelle levering en aardige mensen
Pluspunten
snelle levering,
VerbeterpuntenBelachelijk dat je contant moet betalen das toch niet meer van deze tijd!! Alles goed nalopen voor verzenden. heel veel schroefjes en boutjes zaten los dus hoe dit verder gaat met bv spaken enz???? we wachten af!
Pluspunten
Vriendelijke m eisen aan de telegoon . Ook het bedrijf dat de fiets leverde heel vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen alles tip top in orde
Pluspunten
Snelle levering. Goede bereikbaarheid Fijne communicatie Snelle reactie op vragen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelheid van aflevering
de communicatie met betrekking tot transport kan echt verbeterd worden. Ze kunnen beter helemaal geen tijdstip doorgeven maar gewoon aangeven we komen die datum leveren. Nu heb ik 20 keer aan de telefoon gehangen.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, op zaterdag bezorgd! Alles ging volgens plan.
Pluspunten
Je kunt je fiets bij verschillende afhaalpunten ophalen. Dan kun je hem dus nog even goed bekijken.
Pluspunten
goede prijs snelle levering en communicatie goed
VerbeterpuntenZeer onbeschofte bezorger. Neemt zeker niet de tijd en wil snel weer naar huis koffie drinken. Jammer de verdere afhandeling was goed. Wel zou het handig zijn als we niet alle schroeven en bouten hoeven na te lopen . De helft zat nog los en de versnelling moest ik zelf bijstellen. er ontbrak een bout aan het achterspatbord. jammer
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
Pluspunten
Afhaalpunt dicht bij huis bespaart bezorgkosten
Pluspunten
Duidelijk en klant vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
nazorg
Ik kreeg maar geen leveringsmail, de medewerker zei een aantal keer dat ik die mail al had gehad.. Nou niet dus
Pluspunten
Groot assortiment fietsen,voordelig geprijsd,deskundig personeel en snelle levering Helemaal top.
Pluspunten
Nazorg en garantie kan ik nog niets over zeggen.
Pluspunten
Niet de goedkoopste, maar kon wel leveren, in tegenstelling tot anderen
VerbeterpuntenWat schade aan de fiets en de band op het voorwiel zat verkeerd en om. Hoewel dit een fabrieksfout is, kan de monteur dit spotten vóór de klant komt.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen, andere dag bezorgen geen enkel probleem, perfect volgens afspraak geleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenTip; De verzekering van Enra is vrij duur, ANWB is goedkoper.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen, voordelig en snelle levering.
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.