Pluspunten
goedkoop en snel
Verbeterpuntenafstelling derailleur niet optimaal afhaaladres onduidelijk (meerdere bedrijven op 1 locatie; bedrijfsnaam afhaallocatie melden)
Pluspunten
Werd bij de vesting goed op wg geholpen Nasr een goede keuze.
Pluspunten
Het is een goede fiets met een goede prijs.
VerbeterpuntenDe aflevering en de afspraken zijn zeer slecht. Je kunt niet in de avond laten bezorgen en als je een afspraak maakt maken zij gewoonweg een andere en dan bel je vervolgens om de fiets op de eerstgenomen afspraak te laten bezorgen komen ze niet op die dag en nemen ze hun telefoon niet op. Dus heb ik geëist dat ze hem de volgende dag voor een bepaalde tijd moesten bezorgen. Doen ze dat wel netjes maar alleen een bericht van wanneer de bezorging plaatsvindt en geen persoonlijke excuses dat ik de hele dag voor nop heb zitten wachten. Als u een goede fiets wilt bent u hier aan het juiste adres maar verwacht geen service bij de bezorging....
Pluspunten
VerbeterpuntenBij afhaalpunten duidelijk vermelden bij wélk bedrijf dit is. Ik heb behoorlijk moeten zoeken waar ik moest zijn, terwijl het een kleine moeite is om er bij te zetten. Bijv. af te halen bij fa Sluyter, svp melden bij kantoor. Of iets dergelijks.
Pluspunten
Betrouwbare info. Goede beZorging volgens tijdsafspraak
Pluspunten
Na bestelling gelijk email ter bevestiging ontvangen. Verdere emails hielden ons goed op de hoogte.
VerbeterpuntenVoorvork van fiets was totaal niet goed gemonteerd met als gevolg dat schroeven al voor gebruik op straat lagen.
Pluspunten
Groot assortiment, lage prijzen en toch de service van een 'gewone' winkel.
Pluspunten
Fiets dochter was op voorraad en kon binnen een paar dagen op haar verjaardag geleverd worden. Fiets moeder werd besteld maar werd 2 dagen later al uitgeleverd, veel sneller dan verwacht. Top service, snelle levering, goede prijzen, erg klantvriendelijk. Zie je niet vaak en zeker niet bij en bestelling via internet. We hadden niet verwacht op tijd de droomfiets van onze dochter te vinden voor haar verjaardag maar dankzij Ton lukte het.
VerbeterpuntenVestiging in Amsterdam
Pluspunten
Snelle levertijd, vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Pluspunten
Mooie fiets, snel en rijklaar afgeleverd! En een goede prijs!
Tracking bei Lieferung
Pluspunten
Vriendelijke behandeling via telefoon.
VerbeterpuntenOnbeschofte behandeling bij afhaalpunt Zoetermeer.
Pluspunten
Scherpe prijs, goede en snelle communicatie per email, heldere website, goed assortiment en het bedrijf komt speciale wensen tegemoet. Er ging wel iets mis met een extra accessoire, maar dat werd zeer correct nagestuurd. Kleine leveringsschade werd ook goedgemaakt.
VerbeterpuntenMisschien was het enige 'minpunt' het humeur van de bezorger
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke te woord gestaan! Telefonisch contact verliep erg prettig en "probleem" zeer netjes opgelost en afgehandeld
VerbeterpuntenEén van de fietsen werd geleverd met een verkeerde (te kleine) bagagedrager. Dit was een beetje slordig, want was duidelijk te zien dat het niet klopte, dus is niet netjes dat hij toch afgeleverd werd. Is wel héél netjes opgelost en afgehandeld.
Pluspunten
Goede, duidelijke informatie en goede verkoopvoorwaarden. Prima telefonisch en per mail bereikbaar, goede aftersales.
Pluspunten
Prima zaak . Mooie fiets voor een mooie prijs en geheel gemonteerd geleverd. Top
Pluspunten
Vriendelijk,eigenlijk alles positief goede ervaring fijn,ga vooral zo door BEDANKT
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.