Pluspunten
Snelle levering. Veel goedkoper dan in winkel
VerbeterpuntenNazorg. Ik krijg geen antwoord op een vraag die ik via de e-mail heb verzonden.
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon
Verbeterpuntenik had in 1e instantie gerekend op binnen 48 uur, omdat dat er stond. Geloof dat dit nu is aangepast, zodat verwachtingen juist zijn. Nasturen dopje was snel en prima. Facebook beter uitnutten. Misschien sponsor worden van SMC050, we komen elke 6 weken samen in Groningen en Groningen is een echte fiets-stad :-)
Pluspunten
Snelle en goede levering!!! Super
Pluspunten
Goedkoopste. Snelle levering
Pluspunten
Prima adres voor een nieuwe fiets
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
100 euro per fiets goedkoper dan winkels in onze buurt. Prima webwinkel
Pluspunten
Goede en tijdige communicatie. In mijn geval over vertraagde aflevering
VerbeterpuntenMisschien meerdere afhaalpunten realiseren
Pluspunten
Zeer correcte en complete aflevering. Prima fiets.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Komt belofte om iets na te sturen na.
geen
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenOnderdeel vergeten te bezorgen. Fiets verzekering nooit afgesloten?
Pluspunten
Prijs was vergeleken met andere een pluspunt. Verder een goede levertijd.
VerbeterpuntenStuur was nog niet vast gedraaid. Was jammer maar geen echte hinder
Pluspunten
Uitstekende service m.b.t. aanpassingen aan de bestelde fiets. Bedankt Peter en Ton!
VerbeterpuntenWellicht wat sneller mails bevestigen/reageren.
Pluspunten
Er mistte een onderdeel. Die hebben ze nagestuurd.
VerbeterpuntenZorgen dat de beschrijvingen voor het monteren van bv. het transportrek wat duidelijker is. We zijn niet allemaal fietsenmakers ;).
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.