Snelle levering en coulance bij verkeerde bestelling

Heb voor eerste keer niet telefonisch besteld. Bleek verkeerde kleurcode te hebben aangeklikt in webshop. Na telefonisch contact correcte kleur ontvangen. Dit tegen sterk gereduceerd tarief.

Verkeerde kleur in de pot, erg snel opgelost door nieuwe verf binnen dag te sturen. Top oplossing!

Top !!

Goed bedrijf

Goed product

Prima winkel zonder gedoe. Producten tegen een scherpe prijs.

prima!

Bestellen is makkelijk, levering gaat supersnel en de verf is uitstekend.

Overzichtelijke site met snelle levertijden.

Ik had scotch brite schuurpads besteld. Werden zeer snel geleverd. Voor het schuren van Unipanel panelen, (welke gemaakt zijn van kunststof) indien je deze panelen toch een eigen kleur wil geven. Zeer goed resultaat behaald waarbij de pads, zoals op de site wordt verteld, inderdaad niet dichtslibben. Voor schuren en materen. Aan te raden product.

Keurig

Duidelijk en snel

Snelle levering en goed.

Goede service en vriendelijke medewerkers

Mijn bestelling was niet op voorraad, maar toch binnen enkele dagen bestelling in goede orde ontvangen.

Voor de eerste keer besteld.

Dat het op tijd is geleverd, ook ivm de werkzaamheden op dat moment .

Goede kwaliteit verf

Ik heb ervaring met verf deze multiverf heeft een uitstekende hechting op plastic. En er was zinkfosfaat in verwerkt.

Goed en snel

Goede site en makkelijk te bestellen

Goede prijs alleen levering duurde wat langer

Ik heb mijn bestelde producten netjes ontvangen en de prijs is goed. Helaas geef de website alleen niet aan of iets wel of niet voorradig is, waardoor na bestellen bleek dat een aantal producten eerst bij de leverancier besteld moesten worden. Dit zorgde ervoor dat het enkele dagen langer duurde voordat ik mijn bestelling ontving. Dit is op zich niet erg, maar dan zou het wel fijn zijn dat het vooraf bekend is. Dan kan je er als klant voor kiezen om elders te bestellen als het daar wel direct leverbaar is.

Snel en lgoed

Zeer goed en zo als omschreven is en goede snelle levering.! Dank U

Bestelling keurig geleverd

Bestelling is keurig & correct geleverd.

Vlug geleverd. Goed product.

Snelle levering ondanks dat er één artikel niet op voorraad was.

Prima. Kan wel weer eens

Snelle levering en netjes verpakt

Precies zoals verwacht, een snelle levering en alles netjes verpakt

Binnen een dag geleverd

Blikken waren gebutst, maar de verf was prima.

Snel aan de gang door vlotte levering

Al eerder bij Bestek-verf besteld en de producten worden snel geleverd. Ik kan dus ook weer snel door met de werkzaamheden die ik gepland had. De website is overzichtelijk en de prijs is prima. Top!

Scherpe prijsstelling en snelle levering

Scherpe prijsstelling en snelle levering

Super snel geleverd!

Super snel ontvangen voor een mooie prijs

Super ervaring top webshop!

Levering door post.nl is slecht

Op dinsdag besteld. Aflever adres door mij verplaatst naar Post.nl punt in de buurt (800m) op woensdag voor levering op donderdag. Op woensdag avond bevestiging door Post.nl van het veranderde afleveradres en de andere dag. Op donderdag niet afgeleverd. Op Vrijdag het bericht dat de bestelling onderweg is naar het grote verzamelpunt van Post.nl in Noord Breda, zo’n 15 minuten met de auto van mijn huis, 30 minuten heen en terug dus. Op zaterdag is dit afleverpunt gesloten. Nog steeds de melding dat het pakket onderweg is naar het grote verzamelpunt van Post.nl. Ik ben benieuwd.

Verrijn Stuartweg 24 D

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.