Laden reviews...
216 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle levering, zorgvuldige verpakking en duidelijke productinformatie. De service is betrouwbaar en de prijzen zijn scherp. Veel reviews noemen vriendelijk personeel en een soepele bestelervaring. Al met al draait het om snelheid, prijs-kwaliteit en gebruiksgemak.
!
24 June 2026
Gert
Groningen
De eerste ervaring fantastisch, na de bestelling exact dezelde nummer en zijdeglas voor de tafel die ik bij u besteld heb de tafel voor de tweede maal gestreken was het hoogglans , dat valt dan tegen . Net een spiegel , het is geen gezicht.Weet niet welke lak ik hier overheen kan doen. Ben toch benieuwd, het is een heel goed product maar verkeerd uitgevallen.Heb nu een spiegeltafel.
23 June 2026
Ans
Echt
Betaald voor pakket bezorging ,levering brievenbus bezorgen , winst voor de shop Wordt niet gereageerd op mail over de bezorging.. Duurde lang voordat er een moment was dat er bezorging ging plaatsvinden . Uiteindelijke is er na 10 dagen geleverd.
Beveelt niet aan
11 June 2026
Erik
Utrecht
Veel keuze, dus niet zoals veel andere webshops van die standaard producten. Ook merkte ik dat de medewerkers van Bestel-verf echt kennis hebben van verf en schilderwerk.
8 June 2026
Alex
Nootdorp
Voor mij een gigantische hulp om een kleine olietank om te toveren tot een zwembad (-bak). Niet groot (110 X 250 cm) maar met een zwembadgevoel dankzij deze verf.
1 June 2026
Rudy
Gent
Prima geregeld snelle levering.
31 May 2026
Joost
Sprang-Capelle
snelle actie
27 May 2026
Tjallie
Delft
Een eerdere bestelling was door de bezorgdienst ‘zoek geraakt’ en http://bestel-verf.nl/ heeft alsnog een nieuwe gratis order verstuurd.
27 May 2026
Philip
Nistelrode
Tijdig geleverd aan een gunstige prijs.
26 May 2026
Marc
Grimbergen
Mijn verf moest bij derden besteld worden. Dit werd goed gecommuniceerd met zelfs de mogelijkheid om de bestelling eventueel in te trekken als ik er niet langer op kon wachten. Dat noem ik goede service en goede communicatie.
25 May 2026
Angelique
Kootwijk
Ik had lak besteld bij een ander bedrijf. Die kon niet leveren. Na5 weken bij bestel-verf.nl besteld en de volgende dag in huis!
24 May 2026
Jan
Harmelen
23 May 2026
Thom
Erica
Goede service en snelle en nette levering
23 May 2026
Rob
Arnhem
We hadden een foutje in de bestelling. Er kwam te weinig binnen. Dit is gelijk opgelost en opnieuw toegezonden! Top!
21 May 2026
Wilma
Noordwijk
Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Daar heb ik grote twijfels aan. Ik ga NIET akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf. Kan niet versturen zonder akkoord met verwerking van mijn persoonsgegevens????
18 May 2026
Etienne
ERTVELDE
Al.sinds enkele jaren bestel ik mijn verf bij Bestel-verf.nl. Het wordt altijd snel geleverd en goed verpakt. Heel tevreden
11 May 2026
Ella
Maastricht
Mensen met kennis van materialen en nemen altijd de tijd voor je om je goed te adviseren en met je mee te denken. Deze service zie je tegenwoordig niet snel meer!
9 May 2026
Anna
Eexterzandvoort
Zeer goed product. Ben tevreden.
8 May 2026
A.T.
Goutum
Reeds meerdere malen besteld en altijd vlot geleverd, in de laatste bestelling zat er een foutje ,snel en correct opgelost! Communicatie verloopt snel en uiterst correct
8 May 2026
Frederick
Drongen
Zij hebben een goede productlijn en verwerken de order snel en correct zelfs met een controletelefoontje. Dus heb je het juiste spul snel in huis. Perfect.
6 May 2026
Ron
s-Heerenberg
Sneller kan haast niet en voor de verzendkosten kan ik niet naar Diemen rijden (20 km).
4 May 2026
R
Hilversum
Snelle levering.
30 April 2026
Wilma
's-Hertogenbosch
bestelde verf werd keurig verpakt en snel thuis afgeleverd
23 April 2026
Klussenbedrijf Arie Boon
Vlieland
Netjes afgehandeld
20 April 2026
herbert
Nvt
Besteld en de volgende dag al mijn bestelling in huis, Top
19 April 2026
Dirk
Amsterdam
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe.
Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen