Laden reviews...
214 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle levering, zorgvuldige verpakking en duidelijke productinformatie. De service is betrouwbaar en de prijzen zijn scherp. Veel reviews noemen vriendelijk personeel en een soepele bestelervaring. Al met al draait het om snelheid, prijs-kwaliteit en gebruiksgemak.
Besteld en de volgende dag al mijn bestelling in huis, Top
Dirk
Amsterdam
Snelle en nette verzending!
gertjan
Blijham
Mijn bestelling is goed en vlot verlopen. Eén min puntje: de verpakking staat niet in verhouding tot inhoud. Veel te grote doos, opgevuld met veel papier. Het zou een brievenbuspakketje kunnen zijn, maar zo niet. Nu moet je er voor thuis zijn om te ontvangen. ( een rol decoratie loodband)
Hennie
IJmuiden
Verf snel opgestuurd
Leonie
Oosterwolde
Ik had een tube gekregen met een fabrieks fout... binnen 24 uur had ik al een nieuwe tube..... TOP.!!
18 April 2026
Brutus
Soest
Epifanes bootverf & toebehoren online gekocht. Prijs was prima en levering binnen 3 werkdagen. Goed verpakt.
18 April 2026
Danny
Borne
Degelijke verf voor zwembad die aan alle vereisten voldoet . Wel duur maar is zijn prijs zeker waard .
17 April 2026
Ferdinand
essen
Er staat levering, een dag en/of 2 . Prima maar dan moet je daar dan ook van op aan kunnen. Lukt dat niet vindt ik een appje op zijn plaats. Denk ik?
Gerrit
Zaltbommel
Beste Gerrit,
Bedankt voor je review.
We begrijpen dat je uitgaat van de aangegeven levertijd en dat het vervelend is als dit anders loopt dan verwacht. Wanneer een bestelling vertraging oploopt, sturen wij altijd een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. In sommige gevallen nemen we ook telefonisch contact op, bijvoorbeeld om een passend alternatief te bespreken of om te overleggen of je nog even wilt wachten.
Vertraging kan ontstaan doordat een product rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd of omdat (een deel van) de bestelling tijdelijk niet op voorraad is.
We doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren en helpen je uiteraard graag verder als je vragen hebt over je bestelling.
Klantenservice Bestel-verf.nl
Ik heb nog steeds nix binnen dus ik kan het niet beoordelen ja dat de levertijd lang is
Alex
Zwartewaal
Beste Alex,
Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend is als je bestelling nog niet is ontvangen. Tegelijkertijd is een beoordeling van 1 ster op dit moment niet helemaal passend, omdat je aangeeft het product nog niet te hebben ontvangen en dus nog geen volledige ervaring hebt.
We helpen je natuurlijk graag verder. Neem in dit soort gevallen gerust even contact met ons op, zodat we direct kunnen kijken waar je bestelling blijft en dit voor je kunnen oplossen.
We horen graag van je, zodat we dit netjes voor je kunnen afhandelen.
Klantenservice Bestel-verf.nl
Als een van de weinige bood ‘Bestel Verf’ de door ons benodigde plafondverf aan. Deze werd vervolgens door hen voordelig en op snelle wijze geleverd.
Bep
Lent
Op de website witte epifanes bootlak besteld dacht ik maar door een vergissing kwam er groene dus na contact geroutineerd en keurig een creditnota ontvangen , nieuwe verf besteld met veel hulp door mijn onhandigheid was dat nodig en eind goed al goed . Ik ben zeer tevreden over de lage prijs en uitstekende servicecontract bestel verf en zien mij zeker terug . Hans roos
Hans
Lekkerkerk
Goed advies gekregen voordat ik de bestelling plaatste.
John
Diessen
Ik kreeg eerst een pakket van iemand anders, gebeld en ze zouden mijn pakket nog een keer sturen. En daarbij een retourbon meesturen voor het verkeerde pakket. Toen kwam alsnog mijn pakket, terwijl een nieuwe al onderweg was. Aangezien de fabriek van mijn bestelde spullen failliet is, dacht ik om het tweede pakket ook te betalen, dan heb ik maar wat meer voorraad. Dus met wat horten en stoten toch tevreden.
Peter
Gasselternijveen
Ik schilder mijn muren met Alphacryl van Sikkens. Dat kan ik in de plaatselijke bouwmarkten niet kopen, dus heb ik besteld bij Bestel-verf.nl. Ze leveren snel en de emmers goed verpakt. Goede service!
12 April 2026
Karin
Made
Beste Karin,
Bedankt voor je review.
We begrijpen dat het jammer is dat je bestelling langer onderweg is geweest dan je had verwacht. In sommige gevallen kan de levertijd oplopen, bijvoorbeeld wanneer een product rechtstreeks door de leverancier wordt verzonden of wanneer (een deel van) de bestelling tijdelijk niet op voorraad is.
Wanneer er sprake is van vertraging, sturen wij altijd een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Indien nodig nemen we ook contact met je op om een alternatief te bespreken of om af te stemmen over de levertijd.
Bedankt voor je geduld en we hopen dat de verf naar wens is.
Klantenservice Bestel-verf.nl
Goed en duidelijke site en snelle levering
7 April 2026
Jan
Koudekerk aan den rijn
Goede prijs en vlotte levering
6 April 2026
Marinus
Wergea
Goed product en aan te raden voor anderen
5 April 2026
John
Vlaardingen
Tot 2 keer toe was mijn product niet op voorraad en moest het besteld worden. Daardoor duurt het langer dan gewenst voordat het in huis is. Dat is een minpuntje. succes verder.
1 April 2026
DORDRECHT
28 March 2026
Brigitte
GOUDA
Snelle levering van besteld product
23 March 2026
Frans
Tilburg
Prima website, makkelijk besteld en snel geleverd. Ik geef 4 sterren i.p.v. 5 omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn. Zo zou het fijn zijn als er standaard een roerhoutje bij de levering zou zitten.
23 March 2026
Marco
Tuitjenhorn
Een foutje in de levering was binnen een paar dagen opgelost. Prima service dus
21 March 2026
Hendrik
Apeldoorn
21 March 2026
J.
Sappemeer
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe.
Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen