Pluspunten

Retourzendingen gratis. Nu ben ik voor een artikel van 17,99 aan bezorgkosten 4,95 kwijt. Het past niet dus moet ik het retour sturen wat mij ook nog eens 6,95 kost. Mij is nog niet duidelijk hoe dit verrekend gaat worden???

Pluspunten

Duidelijke webshop, groot assortiment, snelle levering met vriendelijke verzendkosten

Nvt

Pluspunten

Vlotte levering en prima informatie

Pluspunten

Snelle levering in keurige verpakking

Pluspunten

Heel goede info

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering.

Ik heb tevoren een staal van de stof aangevraagd voor verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer. Dit was een klein stukje stof waardoor achteraf niet goed zichtbaar was in hoeverre het licht erdoor schijnt. Een paar jaar geleden was de stofstaal groter. De gordijnen zijn nu minder verduisterend dan ik dacht. Ook vindt dat ik de plooien deze keer ver uit elkaar genaaid (1 cm meer dan mijn vorige gordijnen ook hier gekocht) waardoor het gordijn minder mooi valt dan mijn vorige gordijnen. Misschien is het handig als je ook de breedte tussen de plooien kunt doorgeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is duidelijk.

Vragen om een oordeel, even wachten tot pakje is afgeleverd. Vandaag vrijdag pas binnen 20-4-18, eerste verzoek al binnen maandag 16-4-18. Het was op de website niet mogelijk mijn huisnummer met toevoeging goed in te vullen, er waren maar 6 posities beschikbaar, ik heb er 7 nodig, voorbeeld 280125 dit was mogelijk, zo zou het moeten zijn 280-125 was niet mogelijk.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Nee

Pluspunten

Netjes gemaakt en goed verpakt

Pluspunten

Alles positief hoor....dank U

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Assortiment

Nog niets ontvangen, wel al om een beoordeling gevraagd (apart) dus ben benieuwd verder.

Pluspunten

Vlot geleverd, prachtig gordijn. Komt goed overeen met de afbeeldingen op de site. Goede bestelhulp.

Pluspunten

Snelle reactie op vraag via mail. Snelle levering. Goede en nette verpakking. Tevreden over product en productinformatie.

Betere detailfoto's op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote sortering gordijnhaken

Nog steeds niets ontvangen.

Pluspunten

zonder problemen een gecombineerde verzending ook al had ik het in twee keer besteld. leuke overzichtelijke website.

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Prima service en prima levertijd. En ook belangrijk: betaalbare prijzen.

Geen, ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en mooie kwaliteit product

Pluspunten

gordijnen worden netjes gemaakt en ook afgeleverd ik kan dit een ieder aanbevelen

Pluspunten

Erg fijne bestelprocedure, goede kwaliteit stof en snelle levering. Mogelijkheid om gratis stofstalen te bestellen maakt het bovendien erg makkelijk om een goede keuze te maken!

Gordijnen voor verschillende ramen in apart plastic verpakken, met duidelijk opschrift welk gordijn welke afmetingen heeft.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld