Pluspunten

Keurig gemaakt en heel snel geleverd en goed verpakt .

Pluspunten

Kwaliteit stof, perfect gemaakt en binnen afgesproken perode geleverd.ik ben zeer tevreden. Kom zeker terug voor nieuwe bestelling.

Nog geen kunnen ontdekken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie hadden wat ik zocht het was makkelijk te bestellen en het was snel geleverd!

Ga zo door

Pluspunten

snelle levering,en prijs kwaliteit

Pluspunten

Uitstekende service en een prima kwaliteit van de producten.

Pluspunten

snelle levering en degelijke artikelen

Pluspunten

duidelijke website, ook bestelinstructies zijn duidelijk aantal stofstalen gratis te bestellen, je weet dus wat je krijgt

Pluspunten

Eerste bestelling geplaatst. Ben heel tevreden over de communicatie en vermits ik enkel accessoires besteld had, heb ik ze de dag erop reeds in de late namiddag ontvangen.

Ik zou graag iets eerder dan bij de bevestiging van de bestelling willen weten wat de precieze verzendkosten zijn voor een levering in België.

Pluspunten

Goede service, genoeg keuze, snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

super mooi afgewerkt en zeer goede kwaliteit en service

bestelling liet wat op zich wachten maar service was zeer goed geen link van post NL ontvangen maar het service team van gordijnshop heeft goede opvolg service geleverd

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Dit is de derde keer dat we er iets bestellen en het is altijd secuur en vlot geleverd. Ik ben er heel enthousiast over! Topbedrijf.

Pluspunten

Snel geleverd, goedkoopste verkoper van de haakjes die ik zocht. Zeer tevreden. Ik ga onze nieuwe gordijnen hier ook bestellen!

Pluspunten

Correcte afhandeling

Pluspunten

Fijne en snelle levering. (Verzorgd ). Bedrijf houdt je per email geheel op de hoogte, was een zeer prettige ervaring.. Valletjes zien er goed uit. Ben heel te vrede.

Pluspunten

Snelle en nette afhandelinge

Pluspunten

snelle levering gratis stalen te bestellen

Pluspunten

Snelle levering.

Valletjes wat aan de smalle kant.er is slechts 15 cm. toegevoegd aan maat die ik heb doorgegeven.

Pluspunten

Zag er keurig uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nog toe geen oordeel. Bestelling verkeerd geleverd. Afwachten of het netjes wordt opgelost. De belofte is wel gedaan.

Vragen naar een beoordeling, als alles is afgerond. Momenteel ben ik nog niet positief, aangezien de verkeerde kleur is geleverd. Voortaan wachten om te vragen naar een beoordeling. Na een paar weken is goed. Niet de andere dag.

Pluspunten

Ik vond precies wat ik al een tijd zocht, en een goede prijs en prima afhandeling.

Pluspunten

Valletjes besteld. Levertijd was veel korter dan verwacht. De valletjes waren keurig afgewerkt.

Pluspunten

Zeer tevreden over het bestelde product: exact wat we wilden hebben! Heel snel geleverd, keurig ingepakt, prijs/kwaliteit een 10!

Pluspunten

Had zelf een domme fout gemaakt in mijn bestelling, 1 mailtje en alles was tip top geregeld! Bovendien was gezegd voor de levering 2 tot 7 dagen en op dag 2 was mijn pakket reeds hier! top!!!

Zou het niet weten!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld