Pluspunten

Snelle en juiste service

het artikel was heel moeilijk uit de verpakking te krijgen! daardoor beschadigde ik de band met mijn schaar. Echt zonde.

Pluspunten

Snel en correct afgehandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website.

Pluspunten

De site was overzichtelijk. En dus makkelijk te bestellen. En het gordijntje was aan de zijkanten netjes afgewerkt, zodat ik em meteen op kon hangen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment

De juiste spullen leveren

Pluspunten

Al meerdere keren besteld en zeer tevreden. Gordijnen worden volledig afgemaakt geleverd. je kunt ze zo ophangen. Stof die over is wordt meegeleverd. Kwaliteit is zeer goed. Het bestellen van een stofstaal geeft je een goede indruk, zodat je een overwogen keuze kunt maken. Veel aanbod in gevarieerde prijzen, dus voor iedere portemonnee wel iets te vinden.Levering zoals vermeld netjes binnen 12 werkdagen. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van de bestel status.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn gekochte artikel bleek niet te passen. Ik kon het terugsturen en kreeg het geld terug

Pluspunten

Telefonisch goed geholpen duidelijke site snelle levering en mooi gordijntje!

Pluspunten

Een ervaren naaister aan huis zou welkom zijn geweest. Maar ik ben op mijn 66ste nog in staat om iets nieuws te leren. Ik zou ook deze ervaring niet hebben willen missen. En dit ter meditatie: Haken en ogen. Met haken ogen mijn gordijnen stukken beter

Pluspunten

heel erg snel geleverd en precies volgens de opgegeven maten

nvt

Pluspunten

Snelle verzending Goede informatie Normale verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering. Mooie gordijnen voor een goede prijs.

Pluspunten

Levering volgens afspraak en gordijnen zagen er goed uit. Alles volgens verwachting.

Pluspunten

correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering. Prima!

Geen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Bij bestelling in de webshop werd geen terugmelding gegeven dat de order gelukt was. Even gebeld en da bleek dus wel zo.

Pluspunten

Levering binnen afgesproken tijd. via de mail goed op de hoogte gehouden. keurige kreukvrije levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik bestelde twee gordijntrekstangen. Bij levering was van 1 trekstang het afsluitende deel onder aan de stang los, waardoor de binnenstaaf er uit viel. Heb dit eerst moeten plakken. Gelukkig wel gelukt, maar jammer om de bestelling zo geleverd te krijgen.

Pluspunten

Correcte afhandeling, snelle levering. Zondags besteld, maandag in huiis

Pluspunten

Had de gordijnstof heel snel binnen en ze zijn net zo mooi van kleur als op de website te zien was. Meestal kloppen kleuren van een site en in het echt niet maar in dit geval was het gewoon helemaal de juiste kleur.Het waren de laatste meters stof en zou niet meer binnenkomen. Tot mijn verbazing was er een extra stuk van bijna 2 meter extra bij, toppie, nu kan ik daarvan een paar sierkussenhoesjes maken.

Je kan hier gordijnen kopen zonder een account aan te maken, maar.....dat lukt niet want bij je gegevens invullen krijg je constant de melding dat je postcode niet bestaat of er een fout in het adres gemaakt is enz. Ik heb dus maar een account aangemaakt en toen kon ik wel bestellen.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld