Pluspunten

- snelle levering - goede afwerking overgordijnen - goede uitleg inzake opmeting, onderhoud

Pluspunten

Gemakkelijk, ruim binnen de termijn geleverd, keurig, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Grote voorbeeld stalen zodat je weet wat je niets. De gordijnen zijn prachtig geworden! Zeer netjes gemaakt. Ik ga binnenkort de gordijnen voor de kamer van mijn dochter bestellen.

Pluspunten

Gordijnen zijn netjes afgewerkt en vlot geleverd

Pluspunten

Snelle levering. Gordijn past perfect. Kleuren zijn alleen iets donkerder dan aangegeven.

Pluspunten

Snelle en accurate behandeling. De wachttijd was veel korter dan was aangegeven, waardoor we blij verrast waren.

Geen.

Pluspunten

De bestelde valletjes waren binnen twee dagen al in huis! Het geleverde product zag er piekfijn uit! Keurig verpakt.

Pluspunten

Een hele goede snelle service !!!

Pluspunten

Houden klant goed op de hoogte - de geleverde gordijnen waren prima afgewerkt. Was eerste keer dat ik vitrage zo besteld heb - maar ga zeker meer bestellingen plaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Van een van de producten was de lijm losgelaten. We hebben het zelf geplakt met superlijm

Pluspunten

Voordelig, snel, goed. Duidelijke site. Extra goed dat wordt aangegeven welke artikelen niet meer op voorraad komen of zijn na te bestellen.

Geen verbeter punten.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede communicatie mogelijk. Razendsnelle levering. Nette afwerking van de bestelde valletjes. Prachtig eindresultaat.

Pluspunten

Veel eerder geleverd! Super! Alles is prima verlopen.

Wij dachten dat de haken in het midden zouden zitten zodat je aan 2 kanten kan stellen. Maar de haken zaten bovenin en daardoor kunnen we de gordijnen alleen maar korter maken. Dit is een tip!

Pluspunten

Netjes en snel afgeleverd, prima kwaliteit.

Geen tips

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlot geleverd

Haken waren van (zeer) slechte kwaliteit.

Pluspunten

Ik heb hier gordijnhaken besteld en die lagen binnen 3 dagen op de deurmat.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle levering. Goede communicatie over levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. Overzichtelijke status van mijn bestelling. Zou ik zeker aanraden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi programma waarin zelf onderdelen kunnen worden samengesteld, jammer dat er geen waarschuwing bij zit van afwijkende maten.

Geef bij bestellen aan dat de maten niet meer kloppen nadat plooien zijn toegevoegd. Laat bij een wachttijd >2 weken in elk geval halverwege ergens iets horen van 'we hebben uw betaling ontvangen/bestelling ligt bij maker' oid.

Pluspunten

goede website snelle levering Ik heb zelf een fout gemaakt, door verkeerd te meten... nu moet ik de gordijnen 6 cm laten inkorten.. zo stom van mij !! Maar jullie hebben prachtige gordijnen geleverd.

Pluspunten

snelle bezorging, duidelijke website

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld