Pluspunten

Leuke set gordijntjes, snel geleverd. Een v/d gordijntjes was ietsie scheef omgezoomd, en deze is kosteloos omgeruild. -> DIK TEVREDEN

Pluspunten

Telefonisch vakkundig advies ontvangen, want we wonen niet om de hoek. Zeer behulpzaam. Eerst kleurstaaltjes ontvangen en daarna onze online bestelling geplaatst. De bestelling werd snel (binnen 14 dagen) geleverd. Enige opmerking was dat de plafondhouders niet waren geleverd. Deze zijn binnen een dag per post kosteloos nageleverd, met excuses. Top! En de gordijnen en rails zijn en hangen prachtig! Een aanrader.

Pluspunten

Een duidelijke site. Grote sortering en prijs/kwaliteit is ook in orde. Goed verpakt en snelle levering. Ga zo door.

Niets aan doen. Is prima.

Pluspunten

Snelle levering !

Pluspunten

Zeer vlotte en correcte afhandeling. Zorgvuldig afgewerkte kwaliteitsgordijnen. Ruime keuze.

Pluspunten

Mooie verzorgd, en goed ingepakt en snelle service

Pluspunten

Erg netjes en snel geleverd!

Pluspunten

snelle levering goed verpakt en mooie en goede kwaliteit

geen voor mij

Pluspunten

Miste 2 trekstangen maar geen probleem kreeg direct nieuwe toegestuurd snelle service.

Pluspunten

Al meermaals besteld en ook nu weer prima afgeleverd binnen twee weken, wat prima is voor een dergelijk maatwerk-product. De gordijnen zijn perfect op maat, en de kwaliteit is goed. De hulpmiddelen op de website leggen duidelijk uit hoe je moet meten, dus als je secuur te werk gaat kan het het haast niet verkeerd gaan. Het kunnen bestellen van stofstalen die als korting van je bestelling worden afgetrokken vind ik een uitstekende service!

De zeilringen zijn aan de achterkant minder mooi dan aan de voorkant. Dat wist ik niet van te voren en was dus wel een tegenvallertje. Op zich zie je er niet veel van, vanaf buiten, maar omdat de zendingen wel vrij prijzig zijn (vind ik) dit 'gebrek' in de informatievoorziening heb ik toch maar een half sterretje aftrek gegeven.

Pluspunten

Snelle levering, mooie stof en keurig genaaid. Aanrader !!

Pluspunten

Pluspunten

Maakt de beloftes waar. Afgebeelde producten komen overeen met de levering

Gordijnen op maat zouden misschien iets sneller kunnen worden geleverd. Alhoewel de prijs dan misschien weer hoger is,

Pluspunten

Vlotte levering en je word goed op de hoogte gehouden hoe ver het proces is

Pluspunten

was helemaal geweldig en een snelle levering

Pluspunten

Vlotte en secure afhandeling bestelling

Pluspunten

Besteld en de volgende dag al geleverd. Goede service.

Eigenlijk geen, houden zo!!

Pluspunten

Super vlugge bestelling thuis en zeer goed te volgen pakket, wou dat alles in België even vlug en correct ging!!! Proficiat

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Heb ik niet.

Pluspunten

Snelle en nette bezorging. Zeer tevreden.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld