Pluspunten

Perfecte en zorgvuldige levering van materialen. Snelle afhandeling. Zeer nuttig en kundig advies bij telefonische vraag. Een vertrouwd adres, dat ik anderen aanbeveel.

Pluspunten

Keurig gordijn geleverd, netjes verpakt in plastic zakken in doos, patroon netjes rechtop. Keurig.

Pluspunten

Duidelijke richtlijnen, supersnelle reactie. Prima gordijnen voor de helft van de prijs, Wij hebben ook schuine gordijnen besteld en die pasten ook perfect.

Pluspunten

heel tevreden en mooie afwerking!

n.v.t.

Pluspunten

Fijn dat je eerst een stofstaal kunt bestellen. Dan kun je beter zien hoe het gordijn er echt uit ziet. In mijn geval was het mooier dan op het plaatje. De website is heel duidelijk en heeft goede tips als bestelhulp.De bestelling kwam mooi op tijd aan. De afwerking was heel netjes.

Ik miste bij de vitrage de mogelijkheid om de kiezen voor een spanveer. Dat heb ik wel bij de bestelling vermeld en de afwerking was prima.

Pluspunten

redelijk snelle levering, goede service

- speld aan het gordijn, deze zat in mn vinger bij het uitpakken. - nog veel losse draadjes op de gordijnen

Pluspunten

Gunstige prijs Snelle en adequate service per mail en ook telefonisch Perfecte levering binnen de tijd.

Pluspunten

NETJES, EN MOOI GEMAAKT. RAAD DIT IEDEREEN AAN.

Pluspunten

Erg mooie gordijnen. Netjes afgewerkt en een goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Vandaag het verduisteringsgordijn binnen met warmte en koude werende voeringstof. Echt heel erg mooi gemaakt en een hele mooie kleur! Een echte aanbeveling! Gelijk opgehangen. Wat zullen wij eindelijk rustig slapen vannacht. Wat een kwaliteit voor zo'n schappelijke prijs! En ook op tijd geleverd. Bedankt!

Pluspunten

overzichtelijk veel keus zeer snelle levering

Tevreden

Pluspunten

goede service, snelle levering, mooi en goed verduisterend gordijn

Een detail: gordijnstalen zouden standaard en volledig vergoed mogen worden, als iemand een gordijn bestelt van bijv E50,- of meer. Nu was dat alleen in het kader van een actie en niet alle stalen die we hadden aangevraagd.

Pluspunten

- duidelijke / overzichtelijke website - proefstalen worden vergoed als je gordijnen gekocht hebt - snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle levering en prijs is concurrerend.

Betalen ging mis (foutmelding) en kleur is anders dan voorgesteld op de website. Offwhite (wit, maar dan richting beige) blijkt grijs te zijn. Niet mooi en daardoor ontevreden over de aankoop. Afwerking is niet geweldig, vergeleken met bijvoorbeeld gordijnen van de Hema.

Pluspunten

Overzichtelijke en klantvriendelijke site. Duidelijke informatievoorziening. Snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding. Kortom, een tevreden klant.

Pluspunten

goede keuze. Goede kwaliteit geleverd. compleet (zelfs met haakjes) geleverd. geleverd binnen de gestelde tijd volgende keer als ik gordijnen nodig heb kom ik hier zeker weer.

de verpakking zag er netjes uit echter het was groot en in de verpakking was alles "in elkaar gezakt" maakte niets uit maar als je het gewoon opvouwt kan de verpakking kleiner.

Pluspunten

snel gereageerd

Als je stalen hebt besteld verwacht ik dat je dat bedrag gewoon van je bestelling af kan trekken. Het is best veel geld en dan hoort dat er gewoon bij. Als ik langs Roobol rij krijg ik gewoon op zicht stalen mee. Het hoeft er niet voor niets maar nu is het wel veel geld.

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Goede communicatie, snelle en goede levering.

Bij embrasses aangeven wat de passende haakjes zijn qua maat.

Pluspunten

Product snel geleverd, en kwaliteit als verwacht.Goede prijs.

Pluspunten

ruime sortering snelle levering

Pluspunten

prima levering. Niks op aan te merken

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld