Pluspunten

Snelle reactie-/levertijd. Mooie kwaliteit van de stof en de manier waarop de gordijnen zijn gemaakt.

Geen.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit zeer betaalbaar

website is traag

Pluspunten

Overzichtelijke website met volop keuze Duidelijke instructies voor opmeten en bestellen Snelle levering binnen de vermelde tijd en compleet Nette gordijnen, prima afgewerkt en voor een leuke prijs

Order afronding van iDeal naar website (bevestiging versturen) ging niet helemaal lekker. Maar netjes mailtje gestuurd en antwoord ontvangen, waarbij deze alsnog is ontvangen (de bevestiging).

Pluspunten

Altijd prima service en snel geleverd. Goede prijs

Pluspunten

Alles is naar wens gegaan,totaal geen klachten

Pluspunten

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit! Helemaal afgewerkt en ophangklaar zoals ik het wou!

Niets, alles was prima.

Pluspunten

goed en duidelijk met informatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette levering, duurde niet te lang

verzendkosten te hoog!! 7,50!! Zeker op een klein pakketje van 2 valletjes.

Pluspunten

perfecte service en goede levering

Pluspunten

Keurig werk, gordijnen zien er prachtig uit

Pluspunten

Snelle levering, mooie gordijnen voor een goede prijs.

Heb ik niet.

Pluspunten

Snelle levering; prachtig product voor een mooie prijs !

Als Gordijnshop gegevens doorgeeft zoals het bankrekeningnummer, graag dat nog eens controleren op eventuele vergissingen. ( En op de site het IBANnummer vermelden.) Dat was bij mij het geval, zo'n vergissing; is gelukkig goed afgelopen; mijn bank had de betalingsopdracht niet uitgevoerd.

Pluspunten

snelle, foutloze levering. Ik had het adres naderhand nog gewijzigd en dat is helemaal goed gekomen.

Toen ik de gordijnen op zondag wilde bestellen lukte dat niet, ik kreeg steeds een run time error, de website werkte niet.

Pluspunten

-Snelle, vriendelijke en correcte service -Denken goed mee en geven goede adviezen -Gordijnen zijn voor het grote deel heel mooi afgewerkt en verduisteren erg goed.

-Door de breedte die wij hebben besteld, zijn er twee stukken aan elkaar genaaid. Dit had iets netter gemogen.

Pluspunten

Alles was perfect, vanaf de begeleiding bij het bestellen tot en met de uitvoering en de levering. Volgende keer geen twijfel tussen zelf doen en bij u bestellen!!!!

Pluspunten

Correcte zorgvuldige afhandeling. Persoonlijke benadering bij telefonisch overleg Levering binnen de afgesproken tijd.

Vooruitlopend op de definitieve keuze had ik een aantal meters gereserveerd die door uw bedrijf al werden verwerkt in de beschikbare hoeveelheid op internet.Toen ik de bestelling definitief wilde maken lukte het steeds niet omdat de door mij te bestellen meters het aantal beschikbare meters op internet overschreed.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Ga zo door !!!

Pluspunten

Niets op aan te merken Zeer snelle service Dank u.

Pluspunten

correcte afwerking

goed bijhouden van de site, een artikel dat ik bestelde was niet meer in voorraad, maar......alles is voortreffelijk opgelost.

Pluspunten

Vlotte service. Mooie gordijnen met perfecte verduistering. Mooi op maat gemaakt.

Pluspunten

Website: overzichtelijk. Assortiment: compleet. Snelle reactie op bestelling. Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

makkelijke site en snel antwoord

vermelden of de gekozen stof al dan niet op voorraad is zou handig zijn

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld