Pluspunten

mooie kwaliteit, prima en snel geleverd

Pluspunten

gewoonweg super, zeer mooie afwerking ,supersnelle levering a+

geen

Pluspunten

Duidelijke site, goed assortiment, helder welke afmetingen je op moet geven.

Pluspunten

Doen precies wat ze beloven.

De vulling van kussens is matig en zijn erg slap; had gelukkig nog oude vullingen liggen.

Pluspunten

Overzichtelijk en duidelijk opgezette website. Ruime keuze. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service. Levering binnen afgesproken tijd.

Pluspunten

Vanaf de bestelling tot op het moment van afleveren heb ik niets op aan te merken. Het verliep vlot en eenvoudig. Vanaf het moment van verzending werd ik geinformeerd, helemaal top.

Pluspunten

goede service snelle reactie bij vragen goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

Ruime keuze en overzichtelijke website. De gordijnen werden keurig binnen de afgesproken tijd geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Ziet er netjes uit, en bij foutieve bestelling wordt toch er voor gezorgd dat (mits op tijd gemeld, natuurlijk!) het goed komt.

Laat nooit een man gordijnen bestellen! De vrouw is toch degenen die het bepaalt!!! (grapje,of toch niet?)

Pluspunten

Perfecte service, en prima kwaliteit, levering zoals gesteld binnen 12 werkdagen. Geen enkele klacht.

Pluspunten

snelle reactie op vragen (klantenservice) klantvriendelijk en flexibel meedenken prima product voor een goede prijs

Pluspunten

Afwerking gordijnen, levertijd, service.

N.v.t.

Pluspunten

Mooi afgewerkt, snelle levering en niet duur.

Pluspunten

Alles was verder goed voor mekaar, goeie kwaliteit

Ik dacht zelf dat de gordijnrails erbij zou zitten, dat vond ik wel jammer dat dat er niet bij zat

Pluspunten

Keurig geregeld en op tijd afgeleverd.

Pluspunten

alles heel goed ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Correcte service. Mooie afwerking van de gordijnen. Prijs kwaliteit zit goed.

Bij één van onze bestellingen was de lengte niet correct afgemeten; er zat een 2-tal cm verschil op met de opgegeven lengte. Wij hebben dit voor het gemak thuis opnieuw ingelegd.

Pluspunten

netjes afgewerkt snel geleverd

geen

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden via mail, goede kwaliteit gordijnen, zier er mooi en Afgewerkt uit.

Bestelling was niet goed gegaan, maar uitstekend naar tevredenheid opgepakt!

Pluspunten

heel mooi gemaakt, nette stof, snelle levertijd. Fijn is dat zowel de stof als de voering van materialen niet stug zijn en dus mooi hangen en fijn meebewegen. In de zomer kunnen we pas de zonwerende voering goed testen met de slaapkamer op het zuiden maar het ziet er tot nu toe super goed uit.

ik kreeg melding dat er twee pakketjes zouden komen waardoor ik iets verward was of beide delen of slechts één deel zou aankomen aangezien maar één code via postnl ook verder ging. Uiteindelijk netjes beide gordijnen in één verpakking ontvangen.

Pluspunten

Ik kan alleen maar positieve punten geven :-)

Pluspunten

snelle levering goed ingepakt. netjes gemaakt

net niet allemaal even lang terwijl wel dezelfde lengte besteld. Maar valt niet p. 2 gordijn staven in plaats van 4 ontvangen.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld