Pluspunten

- Levering volgens afspraak - Perfect op maat - Nette afwerking - Prijs / kwaliteit verhouding prima

Pluspunten

Goede service aan de telefoon en heel vrijblijvend Melden zich indien vertraging

Pluspunten

Mooi afgewerkt gordijn met thermische voering! Bedankt

Pluspunten

Gordijnen waren snel binnen de besteltijd geleverd. Maat en stof perfect. De prijs vergelijking met de stof is erg goed. Gordijnen zijn makkelijk te bestellen via de website. Erg duidelijk wat er ingevuld moet worden.

Pluspunten

snelle levering klant wordt op de hoogte gehouden van de bestelling Goede prijs

Pluspunten

snelle levering, snelle antwoorden via de mail.

meer informatie geven bij het stofstaaltje, zoals breedte van de stof.

Pluspunten

Ruime keuze, snel antwoord op vragen, snelle levering, goed eindresultaat.

Het bestellen werkte niet goed via Firefox.

Pluspunten

Snelle levering. Lage prijzen, goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, verzorgd !

Pluspunten

Goede service, profesionele manier van verpakken/verzenden. Gordijnen zijn erg netjes op keurig op maat gemaakt

Kleurstelling van gekozen gordijn leek op de website wel echt veel lichter dan uiteindelijke resultaat.

Pluspunten

1. Op aangegeven datum klaar 2. Kwaliteit prima 3. Niet duur

1. Verzending via PostNL. Zij hebben de zending pas op dinsdag geleverd (vrijdag verzonden). 2. Bij PostNL kun je niet pinnen

Pluspunten

Goede kleur en maat zoals op de website staat vermeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling goed uitgevoerd en netjes afgewerkte producten; ook communicatie snel.

bijhouden in account informatie van bestelling; bijv. in behandeling en schatting levertijd

Pluspunten

Goede overzichtelijke factuur Goede kwaliteit product Snelle levering Netjes verpakt

Geen, ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website Schappelijke prijzen. Snelle levering Product direct klaar om te worden opgehangen

Foto`s mogen wel wat groter

Pluspunten

Prima service, de gordijnen werden geleverd binnen de afgesproken termijn, dus binnen 12 werkdagen, en ze zien het erg netjes uit. De tips over hoe op te meten heb ik opgevolgd en inderdaad het hangt overal even hoog boven de vloer. Van te voren had ik de gordijnstalen besteld, deze werden binnen een paar dagen bezorgd. Het was goed mogelijk in te schatten hoe het zou staan in de kamer.

Tijdens het bestelproces lukte het me niet gebruik te maken van de voordeelcode om bij bestelling van gordijnen een gratis gordijnstaal mee te bestellen. Ik had code wel ingevoerd, maar ergens kwam het niet door. Heb het maar gelaten. Maar misschien zouden de instructies verbeterd moeten worden of zo.

Pluspunten

De hele gang van zaken heeft mij in positieve zin enorm verrast en verwonderd. Ik zou geen punt van verbetering weten, écht niet.

Pluspunten

Mooie stof voor lage prijs. Geheel met voering is keurig afgewerkt. Levering veel sneller dan verwacht. Goed verpakt en zodanig opgevouwen dat de gordijnen bijna kreukloos uit de doos komen. Het is een gok om gordijnen te bestellen via internet, maar ik ben super trevreden over de gordijnen.

Bij rembourslevering heb je contant geld nodig. Je kunt nl. niet pinnen.

Pluspunten

Alles is vlot en netjes afgehandeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle aflevering, makkelijk te bestellen

Onduidelijk hoe ik de gratis stoffmonsters kan bestellen. Ik heb niet meteen nieuwe gordijnen nodig maar misschien in de toekomst.

Pluspunten

Goede hulp bij bestellingsinfo. Mooie afwerking. Verzorgde aflevering. Gewoon super.

Geen.

Pluspunten

Handige shop, je hoeft voor je gordijnen echt niet meer de deur uit. Gordijnen werden keurig afgewerkt geleverd, direct klaar om op te hangen.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld