Pluspunten

Ik ben heel tevreden met de gordijnen. Ze kwamen vlot aan; waren heel goed & professioneel gestikt. De afmetingen waren perfect. Het zijn mooie gordijnen, zoals ik het me had voorgesteld. Het is een goede, onkreukbare stof. Veel dank.

Pluspunten

Snelle service, netjes gemaakt

reele kleur van de vitrage was veel donkerder dan op de foto. Ik zal dit kleur geen Zand noemen maar bv coper of roest

Pluspunten

Duidelijke site,snelle levering,goed verpakt

Pluspunten

Goede, duidelijke website Stevig verpakt product Kwaliteit en uiterlijk van product is goed en wijkt niet af van de afbeeldingen

Levertijd is vrij lang Vooral accesoires zijn prijzig

Pluspunten

Overzichtelijke site, duidelijke bestel- en meetinstructies, nette afwerking van het gordijn.

Levering was later dan vermeld op de site, en daar moest ik zelf een mail voor sturen om te horen waar de zending bleef en hoe lang het nog ging duren. Daar kreeg ik echter binnen een dag een antwoord op.

Pluspunten

Ze hebben een heel duidelijke site waar ik als leek mijn nieuwe gordijnen achteraf op de juiste manier besteld heb, ze hangen perfect tegen een scherpe prijs, en binnen 14 werkdagen in huis. Levering op zaterdag dus dat is ook handig als je door de week werk.

Pluspunten

Gemakkelijke, overzichtelijke website. Direct juiste prijsopgave. Snelle service.

Pluspunten

Mooie gordijnen. Voordelig. Spannend om via internet te bestellen, maar de maten klopten precies toen we ze ophingen. Duidelijke website. Onze vragen werden goed en snel behandeld.

Afwerking gordijnen aan de zijkant kan netter.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle service, makkelijk te bestellen, veel keuze

slechte afwerking van de gordijnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gordijnen zijn keurig gemaakt en voor een redelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Misschien op een andere manier versturen. Op een rol of in ieder geval zo dat het niet kan gaan schuiven.

Pluspunten

Mooi gemaakt, duidelijke website, snelle levering, goede prijs

geen

Pluspunten

Echt een goede oplossing voor het laten maken van gordijnen. Deze web shop is vrij gemakkelijk en snel.

Stofstaaltjes zijn duur.

Pluspunten

Embrasses zijn heel mooi en precies zoals ze staan afgebeeld op de site. Snelle levering!

Pluspunten

Goede prijzen, veel keuze, goede communicatie

Pluspunten

Mooie gordijnen.De patronen netjes door laten lopen als de 2 delen aan elkaar gestikt moeten worden.Super.

Op de Coupon zit een sticker geplakt met de naam van de stof.Vermeld daarop een code zodat je de coupon vergoed krijgt.Nu kost het moeite om die 2,50 euro terug te krijgen en dan ben ik er al klaar mee.Maar misschien wel een idee voor de andere dat het gemakkelijker wordt.

Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd en goed gemaakt. Bovendien zeer handig via de site te bestellen!

Ik heb twee stalen besteld, off white en naturel, maar kreeg twee off whites geleverd!

Pluspunten

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding en snelle levering

Tot nu niets

Pluspunten

Alles!

Pluspunten

Prachtig genaaid, Heb ze vanochtend opgehangen , hangen prachtig.

zijn er niet

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt verzonden. Goede kwaliteit gordijnen.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld