Goede en snelle afhandeling

Positief, weinig aan toe te voegen.

Keurig netjes op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden.

We hebben gordijn embrasse gekocht heel blij mee goede maat de gordijnen passen er mooi in!⭐⭐⭐⭐⭐

Perfect op gans de lijn

alles oké

Prachtig materiaal

Op tijd geleverd, vlugger dan verwacht

Mooie product

Levering ging snel. En de gordijnen waren netjes afgewerkt en van dezelfde stof als de stofstaal die ik eerder had besteld.

Snell en nette bezorging. Stof is mooi

Prima kwaliteit en goede service

Dit is al de 2e keer dat ik hier gordijnen heb laten maken en ik ben uitermate tevreden.

Vragen via mail worden netjes beantwoordt. Een artikel uit mijn bestelling was defect, na het melden hiervan werd er direct een vervangende artikel toegestuurd. Echt een aanrader!

Alles in orde!

Op tijd geleverd en goede kwaliteit. Tevreden!

Snelle service,goed product

Snel geleverd en ben heel blij met mijn embrasses voor mijn gordijnen

Duidelijk en snel.

Snel gevonden en snel geleverd.

Snel geleverd!

Ik miste wat gordijnhaakjes en gordijnshop heeft mijn bestelling vlot geleverd. Dank.

Goede ervaring! Snel goed verpakt en aardig

Het hele proces verliep gesmeerd. Kon voor de echte bevestiging g nog ruilen van stof. Op zaterdag namen ze gewoon de telefoon op Om 9 uur. Goed verpakt opgestuurd. Een 10!

Prima geregeld

Snel geleverd en voor een mooie prijs.

Prima, Snel geleverd en voor een mooie prijs.

Een positieve ervaring hoe snel en correct ik mijn bestelde producten ontving.

Leuke collectie valletjes. Keurig geleverd.

Prima zoals altijd.

Precies de maten die je opgeeft. Dik tevreden.

Uitstekend geholpen,snelle levering

Nvt

Goeie duidelijke website, ik heb gordijn haakjes besteld, op andere sites ging dat per zakje van 50 stuks of 100 Nu kon ik gewoon per stuk bestellen dat vond ik erg prettig

Super service en snelle levering.

Eenvoudig uitzoeken en bestellen

Overzichtelijke site en daardoor makkelijk te bestellen en snelle levering

Het kan gewoon niet beter. Echt, subliem!

Op vragen direct antwoord, ook via de mail. Snelle levering. Kortom ; een aanbeveling!

Verkeerde artikel geleverd

TRANSPARANTE gordijn trekstangen besteld, ZWARTE geleverd. Bij vitrage toch wel een tegenvaller. Bezorging erg vertraagd, maar dat ligt aan POSTNL.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld