Pluspunten

Degelijk en goed produkt. Snel geleverd!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weer prachtig gemaakt,net zo als de voorgaande bestelling. Netjes afgewerkt,keurig verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Heel mooi afgewerkt. Mijn volgende vitrage/gordijn gaat dezelfde weg volgen. Reststuk mee gestuurd gekregen.

Pluspunten

snelheid en uitstekende kwaliteit

geen

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering, alles netjes verpakt, Kortom ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Product in uitstekende kwaliteit afgeleverd. Op tijd geleverd. Snelle reactie op vragen en uitstekende klantenservice.

Pluspunten

Zeer goede ervaring wij hebben de maat verkeerd opgenomen waardoor de gordijnen te breedt waren we konden ze terug sturen om aangepast te worden, dit koste ons € 40,= incl retour sturen is geen mats prijs maar ook geen overtrokken prijs gewoon een rdelijke prijs voor deze aanpassing. top

geen

Pluspunten

goede service en kwaliteit, perfect afgewerkt.Dit is onze derde bestelling en we blijven klant!

Levertijd mag iets sneller, maar dat is zeuren...

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Pluspunten

Snelle levering Keurig mailcontact over verloop/status bestelling Volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Kwaliteit, leveringssnelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gordijnen waren snel binnen. Er stond bij de beschrijving dat ze verduisterd zijn en dat is ook zo, erg fijn!!

Nadeel is dat er een een soort vouwen/kreukels in de gordijnen zitten die er volgens mij niet in horen te zitten. Van veraf zie je ze niet, maar wel van dichtbij.

Pluspunten

altijd even mooi als vermeld zou nooit ergens anders gordijnen bestellen, toppie

Pluspunten

Heel goed gemaakt, ik ben tevreden over , de kleur is exact wat ik verwacht had ( hoe die online te zien zijn).

De gordijnen stinken een beetje, ik weet niet hoe dit nog duurt.

Pluspunten

prima, mooie gordijnen, mooie stof, na twee weken geleverd. We zijn er erg blij mee.

We hadden ze nog wel iets eerder willen hebben, ik snap echter ook dat de tijd nodig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb al een aantal keren besteld, is tot nu toe erg goed gegaan, alleen de laatste keer verliep iets rommelig, geen mailtjes ontvangen en niet binnen de opgegeven tijd geleverd.

Pluspunten

duidelijke website duidelijke instructies goede informatie over voortgang prima levering mooi product dat voldoet aan de verwachting helemaal super

he-le-maal niets

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit, Nette verpakte artikelen

Pluspunten

Er is een heel groot aanbod aan gordijnen. Op de website staat uitgebreidde uitleg over de wijze waarop men de juiste afmetingen kan verkrijgen. Je kan ook stalen bestellen en aan de hand daarvan de juiste keuze maken. Betaalmogelijkheden zijn uitgebreid en de levering heel snel! Geweldig!!!

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld