3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi afgewerkt Prima bezorgd. Goede kwaliteit

De breedte die we doorgaven was volgens ons exclusief de plooien. Volgens mij hebben jullie dat inclusief gedaan want hij is een beetje te smal. Het gaat echter net. Dit moeten jullie wel duidelijk bij de bestellijst zetten is de breedte in cm met of zonder plooien.

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit

Pluspunten

goede website goede aflevering

communicatie over de levering: in de eerste mail las ik dat de bestelling binnen 12 werkdagen zou worden geleverd. Daar ging echter ruim een week langer overheen, zonder enige communicatie.

Pluspunten

Mooie, warme kleur. Netjes gemaakt. Keurig verpakt. Ik had een verkeerd bezorgadres opgegeven. Mailtje gestuurd naar Gordijnshop.nl. Kreeg mailtje terug dat ze alles naar het andere adres zouden sturen. Prima in orde.

Geen.

Pluspunten

Perfecte afmetingen, Print precies als verwacht, Snelle levering, Netjes verpakt

Licht doorlatendheid vermelden op site

Pluspunten

Snelle reactie via mail en snelle levering. Prima!

Pluspunten

makkelijk uit zoeken op web.sneller dan verwacht de zending ontvangen.

geen

Pluspunten

Zeer netjes afgewerkt. Duidelijke handleiding hoe te behandelen. Snelle levering.

Pluspunten

Maatvoering goed. Naaiwerk mooi afgewerkt. Mooie stof. We zijn heel erg tevreden. Ook met de snelle levering.

Heel veel kreukels door het vervoer. Kreukels in de breedte niet zo erg, door het hangen verdwijnen die wel. Anders is het met de lengte kreukels. Na een week zitten die er gewoon nog in. Het verpakken verdient meer aandacht.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, instructies om alles op te meten. Heel netjes gemaakt, snelle levering! Zeer tevreden klant!

Pluspunten

makkelijk te bestellen,supersnelle levering,zeer tevreden en zal hun ook bij anderen aanbevelen,,mvg hilda.

Pluspunten

Mooie kwaliteits gordijnen, geleverd volgens afspraak, goed ingepakt, voordelig.

Geen.

Pluspunten

Snelle afwikkeling en produkt zoals omschreven!! Prima!!

Pluspunten

De gordijnen zijn precies op maat, als je de aanwijzingen volgt. En ze worden snel gemaakt.

geen

Pluspunten

Handige website met professionele indruk. Snelle levering met goede kwaliteit van het product.

Ik ben geheel tevreden.

Pluspunten

Kwalitatief zeer goed werk geleverd een echte aanrader.

Track en tracé nummer bij verzenden.

Pluspunten

conform afspraak gefabriceerd en geleverd, kwaliteit goed.

Pluspunten

Het valletje was aan de zijkanten al dicht gestikt zodat ik dat niet meer hoefde te naaien

Pluspunten

- Zeer snelle service: de gordijnen waren binnen iets meer dan een week geleverd. - Goede kwaliteit: mooie stof en netjes afgewerkt. - Zeer overzichtelijke website waar ook staaltjes te bestellen zijn die bij uiteindelijk bestelling gratis zijn. - Snelle reactie op vragen via e-mail.

Pluspunten

goede snelle service, duidelijke en overzichtelijke site

Pluspunten

Keurig gemaakt, ze hangen netjes en zijn vlot geleverd binnen 10 werkdagen. Fijn bedrijf met snelle reacties en goede service. Dit scheelt uren zoeken in een gordijnen winkel.

Pluspunten

Drie gordijnen besteld in verschillende maten en gevoerd. Heldere website met duidelijke instructies en stappen om gordijnen op maat te bestellen. Snelle levering en mooi product. Alleen bij de rand van één van de gordijnen zaten een paar vouwen in de stof. Anders was het een 10 geweest. Voor het online gordijnen bestellen is dit een aanrader.

- Bij het verzenden van de gordijnen even een mail sturen zodat de klant weet dat de gordijnen onderweg zijn. - Op de website vermelden dat bij een rails systeem verstelbare gordijnhaken worden toegepast.

Pluspunten

Snelle levering,goede kwaliteit en keurig netjes afgewerkt

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld